۵۰۰ باب ساخت و ساز غیرمجاز با پایش پهپادی در حریم شهری تبریز تخریب شد
شهردار تبریز با بیان اینکه پایش هوایی و پهپادی، ناحیه محوری و افزایش خودآگاهی مردم می تواند ساخت و ساز غیرمجاز در این شهر را متوقف کند، گفت: حدود ۵۰۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز با پایش پهپادی در حریم شهری تخریب شد.
شهردار تبریز با بیان اینکه پایش هوایی و پهپادی، ناحیه محوری و افزایش خودآگاهی مردم می تواند ساخت و ساز غیرمجاز در این شهر را متوقف کند، گفت: حدود ۵۰۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز با پایش پهپادی در حریم شهری تخریب شد
، یعقوب هوشیار روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در این خصوص #رسانهها هم باید کمک کنند تا منابع آیندگان حفظ شود، مدیران شهری، مردم و رسانهها نسبت به #مخاطرههای_ساخت و ساز غیرمجاز آگاه هستند به طور مسلم این ساخت و سازها توسط افراد سودجو انجام شده و باید با همکاری همه از این نوع اقدامات در سطح #شهر جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه محدودهای مثل شمسآباد یک روزه شکل نگرفته و سالهای سال شکل گیری آن به طول انجامیده است، اظهار کرد: باید موضوع ساخت و ساز غیرمجاز پیگیری و پایش شود و در هر نقطهای که ساخت و ساز غیرمجاز انجام می شود باید رسانهها حضور داشته و مدیریت شهری را در جلوگیری از آن کمک کنند.
شهردار تبریز بر لزوم حفظ حریم شهر به عنوان ظرفیتهای اصلی شهر تاکید کرد و گفت: بسیاری از این اراضی، ملی بوده و دستگاههای مربوطه موظف به حفاظت از آنها هستند و شرکتهای خدماتی نیز نباید به ساخت و سازهای غیرمجاز آب، برق و گاز ارایه کنند.
هوشیار، همچنین با تاکید بر اینکه مردم باید نسبت به ساخت و ساز غیرمجاز حساس باشند، ادامه داد: مسوولان نواحی در مناطق شهرداری موظف به پیشگیری از ساخت و ساز غیرمجاز و مسوول هر گونه احداث غیرمجاز هستند.
مجتمع پزشکی شیخالرئیس تبریز جابجا می شود
شهردار تبریز همچنین گفت: برای کاهش بار ترافیکی هسته مرکزی شهر و با توافق علوم پزشکی، مجتمع پزشکی شیخالرئیس جابجا می شود.
با مراجع قضایی نیز مذاکرتی انجام شده است تا برای کاستن از بار ترافیکی معابر در هسته مرکزی شهر، مجوز مطب و خدمات پزشکی صادر نشود.
وی با اشاره به اهمیت حوزه گردشگری سلامت در این شهر، اظهار کرد: تبریز مرجع درمانی شمالغرب کشور است اما برای جلوگیری از ایجاد ترافیک در معابر شهری، خدمات پزشکی باید در ورودی های شهر خدمات ارایه کنند.
شهردار تبریز، افزایش خودروها را علل اصلی تشدید مشکلات ترافیکی در این شهر اعلام کرد و گفت: در ۶ سال گذشته تنها ۳۵۰ هزار خودرو در تبریز وجود داشت اما هم اکنون این تعداد به ۷۰۰ هزار خودرو رسیده است.