بررسی برنامه و بودجه سال ۱۴۰۲ پنج سازمان شهرداری تبریز
برنامه و بودجه سال ۱۴۰۲ سازمانهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت حمل و نقل بار، آتشنشانی و خدمات ایمنی ، توسعه و عمران عون ابن علی و پارک طبیعت سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز در صد و بیست و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش باش خبر وبه نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تبریز، صد و بیست و ششمین جلسه علنی شورای شهر صبح امروز شنبه با موضوع بررسی برنامه و بودجه سال ۱۴۰۲ سازمان های شهرداری تبریز در عمارت ساعت تبریز آغاز شد.
در ابتدای صد و بیست و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز، محمدرضا کاظمی مدیرعامل سازمان #فناوری اطلاعات و #ارتباطات شهرداری #تبریز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی در خصوص برنامه و بودجه سال ۱۴۰۲ این سازمان اظهار کرد: بودجه پیش بینی شده سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات #شهرداری تبریز در سال جاری، ۲۰ میلیارد پیش بینی شده بوده که این رقم در سال ۱۴۰۲ به میزان ۶۶ میلیارد در نظر گرفته شده است.
حجت الاسلام رسول برگی، رییس شورای اسلامی شهر #تبریز در ابتدای این جلسه اظهار کرد: ولادت با سعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان را بر شیعیان و جوانان تبریک عرض می کنیم.
رییس شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود تذکر داد: ظاهرا سیستم ماده صد این روزها با مشکل مواجه بوده و کارشناسان را به اذیت انداخته است، از سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری خواهشمندیم نسبت به رفع مشکل سامانه ماده صد اقدام کند.
شهرام دبیری، سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز هم در این جلسه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: امیدواریم در سال آینده گام های مثبتی به سمت زیرساخت های هوشمندسازی برداشته شود تا با امکانات لازم مردم بتوانند کمتر به شهرداری مراجعه نمایند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: باید بگویم که درآمد پیش بینی شده برای سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تبریز در سال آینده تقریبا سه برابر سال جاری است، لازم است در رابطه با برخی از ردیف های موجود در گزارش ارائه شده توضیحاتی به ما ارائه شود تا ما هم اطلاعات کافی و کاملی داشته باشیم.
احد صادقی، رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه بیان کرد: خواشمندیم در خصوص اجرای پروژه فیبر نوری گزارشات کاملی از سوی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تبریز ارائه شود و هزینه کردها نیز به صورت جزئی اعلام شود تا ما نیز اطلاعاتی در این راستا داشته باشیم.
روح الله رشیدی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز اظهار کرد: در گزارش سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تبریز در رابطه با حق نظاره و خدمات مشاوره ای مطالبی لحاظ شده که لازم است در این رابطه توضیحاتی به ما ارائه شود، در خصوص فیبر نوری هم امسال اقداماتی صورت گرفته که در رابطه با ان هم مطالبی برای ما بیان شود.
رشیدی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: همچنین در رابطه با سامانه های موجودی همچون سامانه شفافیت و شهرسازی مطالبی ارائه شده و آخرین وضعیتشان تشریح شود و اگر نیاز به هماهنگی های ستادی باشد اقداماتی صورت گیرد.
حجت الاسلام سید کاظم زعفرانچیلر، رییس کمیسیون سرمایه گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز هم در این جلسه اظهار کرد: در حال حاضر دیتا سنتر ما در ناامن ترین وضعیت ممکن بوده و هزینه کرد برای آن مطلوب نیست، پیشنهادم این است با فروش ساختمان کنونی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات به فکر محل بهتری برای دیتا سنتر و فاوا باشد.