اخبار

بهره برداری از پروژه اورژانس اجتماعی سهند تا پایان دولت تدبیر و امید

فرماندار شهرستان اسکو از پایان بهره برداری پروژه‌ی اورژانس اجتماعی سهند تا پایان دولت تدبیر و امید خبرداد.

بابک رضی منش، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این پروژه ارزشمند در راستای سیاست های دولت تدبیر و امید و در جهت ارتقای زیرساخت های اجتماعی و مدیریت آسیب های اجتماعی در شهر جدید سهند به عنوان پروژه اولویت دار پیگیری و اجرایی می شود.

وی ادامه داد: پروژه‌ی اورژانس اجتماعی به عنوان یکی از اولویت های اساسی این شهر در سالهای گذشته به دلیل کمبود تخصیص از محل اعتبارات استانی سرعت قابل قبولی نداشت که با پیگیری های انجام شده اکنون در پایان مرحله اسکلت بندی ساختمان و شروع عملیات سفت کاری جهت ادامه‌ی ساخت به شرکت عمران سهند تحویل داده شد.

وی خاطرنشان کرد: تمام تلاش دولت بر این است که این پروژه‌ی مهم و حیاتی برای شهر سهند تا پایان دولت دوازدهم به بهره برداری برسد.

فرماندار شهرستان اسکو گفت: این پروژه در زمینی به مساحت ۱۵۵۲ متر ربع و زیربنایی بالغ بر ۱۲۸۱ متر مربع، در سه طبقه با سازه‌ی بتنی در حال اجرا است که برای احداث کامل اعتباری بالغ بر ۶۲ میلیارد ریال هزینه خواهد شد.

وی در تشریح واحدهای مختلف در این مرکز نیز افزود: مرکز اورژانس اجتماعی دارای بخش های مختلفی از جمله مراکز سلامت، نگهداری موقت، بازپروری بوده که هر کدام از این بخش ها شامل خوابگاه مراجعین، قسمت های اداری، غذاخوری، سالن نشیمن و سرویس بهداشتی است.

وی ادامه داد: سایر قسمت های این مرکز شامل بخش اداری تخصصی، مرکز مداخله در بحران، پایگاه خدمات اجتماعی، اورژانس ۱۲۳، سالن جلسات است.

رضی‌منش گفت: این مرکز به عنوان یکی از کاملترین ساختمان های اورژانس اجتماعی کشور بوده و تمامی فضاهای لازم با توجه به کارکرد آن طراحی و اجرا شده است.

وی ادامه داد: بهره برداری از ساختمان اورژانس اجتماعی سهند به عنوان مرکز مدیریت و فرماندهی آسیب های اجتماعی با توجه به تنوع و اختلاط آسیب های اجتماعی این شهر از اهمیت و اولویت ویژه ای برخوردار است و با توجه به ضرورت موضوع با تعامل و همکاری اداره بهزیستی و شرکت عمران سهند بخش قابل توجهی از این پروژه اجرا شده و در مراحل شروع عمیات نازک کاری، نماسازی و محوطه سازی می باشد که ضرورت دارد برابر برنامه زمانبندی تا پایان دولت تدبیر و امید به اتمام برسد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: راه اندازی مراکز اورژانس اجتماعی به عنوان خط مقدم شناسایی و مدیریت آسیب های اجتماعی، اقدامی بسیار ارزشمند بوده و ترسیم نقشه‌ی خطرپذیری آسیب های اجتماعی با هدف متمرکز کردن و هدفمند کردن آموزش ها، افزایش حساسیت در مناطق مختلف شهری و تسهیل برنامه ریزی علمی و عملی در حوزه آسیب ها و با انجام مداخلات روانی و اجتماعی، تدوین سند آسیب های اجتماعی، سند خشونت، سند پیشگیری اولیه از اعتیاد از جمله اقدامات شاخص این شهرستان است.

رضی منش در پایان با انتقاد از عدم توجه به کارکردهای شهری در حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، تفریحی در شاخت مساکن مهر در این شهر گفت: با وجود تحمیل حدود ۳۷ هزار واحد مسکن مهر بدون ایجاد کاربری های عمومی و تدبیر برای مسائل و مشکلات اجتماعی ناشی استقرار جمعیت، بدون ایجاد زیرساخت های مختلف، دولت تدبیر و امید توجه و اهتمام ویژه ای در کیفی سازی فضاهای شهری و توجه به زیرساخت های عمومی و کاربری های فرهنگی و اجتماعی داشت که باید با تغییر نگرش، اولویت اول توسعه را به حوزه های اجتماعی و فرهنگی معطوف کرده و زمینه‌ی رشد و بالندگی و توسعه پایدار شهر سهند را فراهم نمائیم.//ایسنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا