لزوم شفافیت جذب نیرو در شهرداری / درخواست شهردار تبریز از مالک لاله پارک
در جلسه امروز شورای شهر تبریز در گزارش الکترونیکی کردن املاک شهرداری تبریز داستان، مدیرکل املاک و مستغلات شهرداری تبریز اظهار داشت: الکترونیکی کردن ثبت املاک موجب شفافیت در شهرداری میشود و تاکنون ۲۲۰۰ واحد سرقفلی به نام شهرداری تبریز ثبت شده است و ۴۰۰ هکتار اراضی خارج از حریم شهر داریم که در روزهای آتی ثبت خواهد شد.
ایرج شهین باهر، شهردار تبریز هم در خصوص ثبت الکترونیکی اموال شهرداری گفت: ثبت املاک شهرداری یکی از مصادق شفاف سازی است؛ متاسفانه در گذشته فضا به قدری بهم ریخته بود که املاک شهرداری را تصرف کرده و میفروختند اما با این کار جلوی چنین اقداماتی گرفته میشود.
وی ادامه داد: ثبت خودروها و چکهای شهرداری که در سالهای متوالی مشکلات زیادی را برای مجموعه به وجود آورده هم از دیگر کارهایی است که به زودی انجام خواهیم داد.
بیشترین املاک شهرداری در منطقه ۴ و ۹
فرج محمد قلیزاده با تشکر از کمیسیون تحقیق و نظارت برای انجام این کار عنوان کرد: تمامیاقدامات انجام شده در قالب کمیسیون تحقیق و نظارت بوده است و کار شورا و کمیسیون بوده و بنده نیز عضوی از شورا و کمیسیون بودم. ایجاد ۵ سامانه در کمیسیون تحقیق و نظارت در دستور قرار گرفت که عبارتند از؛ سامانه املاک، ماشین آلات، قراردادها و پروندهها حقوقی، چک و شفافیت.
رییس کمیسیون نظارت، تحقیق و ارزیابی در خصوص انجام ممیزی هم یادآور شد: در خصوص انجام ممیزی نیز باید گفت تمام مدیران شهرداری در این زمینه همکاری کردند تا امروز این کار سخت انجام شود. مشکلاتی نیز در این زمینه وجود داشت اما نهایتا توانستیم این اقدام را به نتیجه برسانیم.
وی تاکید کرد: عمده املاک در شهرداری منطقه ۹ و ۴ بوده است که شهرداران تمام مناطق و به خصوص این مناطق زحمت کشیدند تا ثبت انجام شود. لینک املاک شهرداری با اداره ثبت و اسناد یکی از اهداف ممیزی بود.
پس از این گزارش بررسی لایحه شماره شهرداری تبریز مبنی بر انجام توافق اصلاحیه مصالحه نامه منعقده فیمابین شهرداری منطقه ۶ و یکی از شهروندان مورد بررسی قرار گرفت و این لایحه به تصویب اعضا شورای اسلامیشهر تبریز رسید.
لزوم شفافیت جذب نیرو در شهرداری
در ادامه محمدحسن اسوتچی در نطق میان دستور در خصوص شفافیت جذب نیرو در شهرداری ابراز داشت: شفافیت در خصوص مسائل پرسنل مانند شفافیت املاک ضروری است و باید نحوه جذب پرسنل مشخص باشد که اصلا در شهرداری نیاز به جذب هست و چه تعداد نیاز است.
وی با بیان اینکه مساله تبدیل وضعیت مورد سوال و باعث نگرانی پرسنل است، گفت: اینکه به مربیانی که چند هفته هست معترضند، بگوییم شمارا میدهیم ببرند در شان شهرداری نیست؛ تکلیف این مربیان را مشخص کنید.
عضو شورای شهر تبریز با اشاره به حواشی جذب نیروها در شورای چهارم یادآور شد: در شورای چهارم کسی بود که از شهرداری حقوق میگرفت و در هیئت فوتبال کار میکرد در حالیکه نیروی رسمیهم نبود که بگویند مامور به خدمت رفته است؛ امیدوارم این شیوهها جمع شود. شورای پنجم قدمهای خوبی برداشته اما امیدوارم این مساله که کارگر و کارمند از گفتن حرفشان میترسند، برچیده شود.
وی در خصوص حادثه مترو تبریز هم گفت: در خصوص حادثه مترو هنوز نتیجه کارشناسی به دست ما نرسیده است؛ آقای مولوی گفتهاند که نظرات کارشناسی در آینده مشخص خواهد شد اما قبلا اجمالا مقصر را مشخص کردند که این مساله عجیب است.
در ادامه اعضای شورا از جمعی از آتشنشانان تبریزی که در اطفای حریق ساختمانهای تامین اجتماعی در ائل گلی تلاشهای شجاعانهای داشتند، تجلیل و قدردانی کردند.
تصویب ساماندهی سامان میدانی
در ادامه دستور جلسه طرح ساماندهی طرح “سامان میدانی مطرح شد که فریدون باباییاقدم در خصوص آن اظهار داشت: شهرداری منطقه ۱۰ به دستور شهردار تبریز با همکاری دستگاههای خدمات رسان اقدام به حذف زوائد بصری کرده اند و با حفاریهای انجام شده خدمات رسانی را به صورت زیر زمینی کرده اند.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ این پروژه به عنوان ردیف اعتباری مستقلی در بودجه نیامده و با عدم اتمام طرح موجب برخی نارضایتیها از سوی شهروندان شده است که مقرر شد طرح با همکاری معاونتهای شهرداری آماده شود.
عضو شورای شهر تبریز در خصوص برآور هزینه این طرح عنوان کرد: شهرداری تبریز با همکاری سازمان میراث فرهنگی طرح این ساماندهی را بررسی کرد وهزینه ای بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان است برای این طرح برآورد شد که این مبلغ از توان شهرداری منطقه بیرون است که پیشنهاد داریم ۶ میلیارد تومان آن در متمم سال ۹۹ و مابقی در بودجه سال ۱۴۰۰ آورده شود.
سونیا اندیش هم در این خصوص تصریح کرد: موضوع ساماندهی و جداره سازی سامان میدانی به عنوان یک نمونه در زمینه جداره سازی و حفظ بافت تاریخی تبریز یک الگو است. اقدامیکه در این محل میشود میتواند نمونهای برای ساماندهی و جداره سازی سایر محلات و مکانهای تاریخی باشد چرا که سال آینده نیز سال حفظ و احیای هویت تاریخی، فرهنگی تبریزاست و امیدواریم توجه ویژهای به انجام چنین کارهایی در سال آینده انجامشود.
در نهایت مصوبه کمیسیونهای فرهنگی و اجتماعی و کمیسیون شهرسازی و معماری در خصوص طرح ساماندهی «سامان میدانی» مورد تصویب اعضا شورای اسلامیشهر تبریز قرار گرفت.
تلاش برای نامگذاری یک خیابان به نام علی پولاد
در ادامه شورا از علی پولاد مالک لاله پارک تبریز تجلی کرد. شهرام دبیری در خصوص این تجلیل گفت: از استاد پولاد تقدیرمیکنیم و تلاش میکنیم به همت کمیته نامگذاری ناماستاد در شهر ماندگار شود. استاد علی پولاد در زمینههای فرهنگی و تاریخی فعالیتهای بسیار ارزندهای داشتهاند و در زمینه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری نیز با احداث مجموعه لاله پارک توانمندیهای گردگشری تبریز را ارتقا بخشیده اند و در حوزه مرمت خانه گنجوی نیز بسیار فعال بودهاند.
علی پولاد هم در این جلسه عنوان کرد: هرمقدار به تبریز خدمت کنیم کافی نیست همواره گفته ام به تبریز بدهکارم و تا زمانی که بتوانم به این شهر خدمت خواهم کرد. ۵ سال است که به یک موضوع توجه میکنم و آن حقوق انسان و حقوق بشر است.
وی ادامه داد: سال ۱۹۷۸ یعنی ۷۲ سال قبل سازمان ملل حقوق بشر را در ۴ ماده تصویب کردهاند که از ۵ سال قبل شروع کردهام حقوق بشر را از قرآن کریم استخراج کنم.چهار سال اول در ایران یک سی دی و در ترکیه ۲ کتاب در خصوص حقوق بشر در قرآن چاپ شده که به تمامیرئیس جمهورهای دنیا ارسال خواهد شد چرا که مشابه آن در دنیا وجود ندارد.
در پایان این جلسه شهردار تبریز از مالک لاله پارک درخواست کرد که به احداث تئاتر شهر تبریز کمک کند.
اناج