اخبار

طرح توسعه مشاغل خانگی در آذربایجان‌شرقی به صورت علمی پیش می‌رود

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه هر قدر بتوانیم طرح توسعه مشاغل خانگی را علمی‌تر جلو ببریم، نتایج خوبی خواهد داشت، گفت: جهاددانشگاهی به عنوان مجری این طرح وارد قضیه شده و طرح را به صورت علمی پیش می‌برد.

یونس طاهری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تلاش می‌شود در قالب این طرح فعالان حوزه مشاغل خانگی، شناسایی شده و آموزش‌های لازم را دریافت کنند، اظهار کرد: از سویی هم برای افرادی که خود کارآفرینی کرده و یا در قالب پشتیبان و پیشران فعالیت می‌کنند، تسهیلات قرض الحسنه ارائه می‌شود تا بتوانند طرح‌های خود را اجرایی کنند.

وی اضافه کرد: سعی می‌کنیم بانوانی که واجد شرایط استفاده از این طرح هستند، اطلاعات و آموزش‌های لازم را دریافت کرده و بتوانند در قالب پیشران، تیم سازی کنند؛ همچنین بتوانند نفرات خود را هم آموزش دهند که جهاددانشگاهی به عنوان مجری طرح، ارائه آموزش به افراد را عهده‌دار شده است.

وی با بیان اینکه ما نیز به نوبه خود و در تمام مراحل و جهات، حمایت‌های لازم را ارائه خواهیم کرد، افزود: در این رابطه از تسهیلات مشاغل خانگی به متقاضیان کمک خواهیم برد و همچنین تسهیلاتی با نرخ سود کم نیز در اختیار داریم و حتی می‌توانیم از تسهیلات روستایی هم به این عزیزان کمک کنیم تا بتوانند ابزار و مواد اولیه خود را تهیه کرده و کارآفرینی کنند.

طاهری با تاکید بر اینکه افرادی که تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرند، محصولاتی تولید کنند که بازار فروش و کشش فروش داشته باشد، ادامه داد: گاه نیز برخی از افراد از کارخانجات و… سفارش می‌گیرند که حتما لازم است در این رابطه قراردادی منعقد شده و بعد از تولید سفارشات موردنیاز طرف قرارداد، مازاد آن را در بازار در معرض فروش قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه در رابطه با شرکت در نمایشگاه برای معرفی و شناخته‌شدن و فروش محصولات به شکل اینترنتی نیز از متقاضیان حمایت خواهیم کرد، گفت: سعی می‌کنیم ضمن اینکه افراد، آموزش و تسهیلات لازم را دریافت کرده و محصول خود را تولید می‌کنند، اعضای خود را نیز توانمند کرده و برایشان سودآوری و اشتغال پایدار رقم بزنند.

وی با اشاره به جلسه خود با رییس سازمان جهاددانشگاهی استان و مجریان طرح در این نهاد، تشریح کرد: در این جلسه، مقرر شد که جلسه‌ای هم با پیشران‌ها داشته باشیم تا توجیه و راهنمایی شوند؛ همچنین بتوانیم هماهنگی‌های لازم در جهت ارائه تسهیلات موردنیاز برای این افراد را انجام داده و حمایت‌های خود را اعلام و دستگاه‌های صادر کننده مجوز را نیز معرفی کنیم.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به اینکه امسال در راستای ارائه تسهیلات، پیشران‌ها را در اولویت قرار خواهیم داد، افزود: چنانچه امسال هم اعتبارمان کافی نباشد، طرح‌ها را تصویب و ارائه خواهیم کرد تا در سال ۱۴۰۰ و به محض ابلاغ اعتبار به استان، این امر در اولویت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا تسهیلات ارائه شده در حوزه کارآفرینی و اشتغال هزینه شود و متقاضیان طرح هم بتوانند به اهداف خود برسند، خاطرنشان کرد: سعی می‌کنیم مسیر را به سمت ایده‌های جدید، نوآوری و خلاقیت و نیاز بازار سوق دهیم.

به گزارش ایسنا، طرح توسعه مشاغل خانگی با هدف توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار استان، به همت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با همکاری جهاد دانشگاهی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اجرا می‌شود.

زنان خانه‌دار، دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها، جوانان و سایر فعالان استان از جمله گروه‌های هدف این طرح هستند و تاکنون، ۲۹۳۸ نفر در سامانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سطح استان ثبت‌نام کرده‌اند.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی www.inhb.ir نسبت به ثبت‌نام در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ثبت نام کنند.

ایسنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا