اخبارتبریز-1

دقایقی با خالقان تخصصی‌ترین معجون‌ها در مجموعه‌ی بابابزرگ تبریز

آبمیوه معجون بابابزرگ به عنوان مرکز تخصصی ارایه‌ی معجون و ویتامینه‌، نام آشنایی برای دوست‌داران این دسر خوش طمع و مقوی بوده و با وجود اینکه سال‌های زیادی از افتتاح آن سپری نمی‌شود، خاطرات دلچسبی را برای تبریزی‌ها رقم زده و با ذائقه‌ی آن‌ها سازگار است.

احد بارانی، مدیر آبمیوه معجون بابابزرگ در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه تهیه‌ی معجون و ویتامینه به صورت تخصصی را از سال ۹۷ دنبال می‌کند، گفت: این مجموعه از سال گذشته آغاز به کار کرده، اما از دو سال قبل آموزش‌های تخصصی در مورد چگونگی تهیه‌ی معجون و ویتامینه را دنبال می‌کردیم.

وی افزود: انواع آبمیوه‌ و بستنی‌ها هم در کنار معجون و ویتامینه در آبمیوه معجون بابا بزرگ ارایه می‌شود، مرکز اصلی معجون و ویتامینه در تهران بوده و تاریخچه‌ی تهیه‌ی این‌ها هم به همانجا برمی‌گردد، ویتامینه و معجون در تبریز چندان شناخته شده نبودند و در جاهای بسیار محدودی و توسط همکاران قدیمی، ارایه می‌شدند.

بارانی افزود: الگوی اصلی تهیه‌ی معجون و ویتامینه در برخی جاهایی هم که در تبریز ارایه می‌شد، رعایت نمی‌شد و به همین دلیل حدود سه ماه در تهران و با بهترین استاد کارهای تهیه‌ی معجون و ویتامینه آموزش دیدیم تا محصول درست و اصیلی را به همشهریانمان در تبریز تحویل دهیم؛ با تحقیقاتی که انجام دادیم، سعی کردیم طعم ویتامینه و معجون را کمی متفاوت‌تر از طعمی که مردم تهران دوست داشتند و نزدیک به مزاج مردم تبریز، درست کنیم.

وی، سرمایه‌ی صرف شده برای شروع این کار را حدود ۳۰۰ میلیون تومان برآورد کرده و امید، پشتکار، انگیزه و علاقه و صبر و ارایه‌ی محصول با کیفیت را از رازهای موفقیت در کار و مهم‌تر از سرمایه، عنوان کرد و گفت: حاضر به ارائه آموزش تخصصی تهیه‌ی ویتامینه و معجون برای علاقه‌مندان و تهیه‌ی کلیپ آموزشی و انتشار در صحفه‌ی اینستاگرامی آبمیوه معجون بابابزرگ هستیم و هدفمان، آشنا کردن شهروندان با تفاوت بین این دو محصول است.

مدیر آبمیوه معجون بابابزرگ با اشاره به تفاوت معجون و ویتامینه، اظهار کرد: معجون در لغت به معنای دارو و در اصطلاح عامیانه به ماده‌ی خمیری مقوی گفته می‌شود، اما معتقد هستم ویتامینه، مقداری ملایم‌تر از معجون است.

وی گفت: شاید ویتامینه و معجون گاهی اوقات به جای هم ارایه شوند و ترکیب‌های مشترکی مانند خشکبار و میوه‌جات در آن‌ها به کار رود، اما تکنیک و شیوه‌ی به کار گرفته شده برای تهیه‌ی آن محصول باعث می‌شود نتیجه‌ی کار متفاوت باشد.

وی اضافه کرد: تهیه‌ی معجون و ویتامینه به اندازه‌ی ظاهر خوشمزه و اسمشان و برخلاف تصور عموم، آسان و ساده نیستند؛ بسیاری از افراد تصور می‌کنند تهیه‌ی یک لیوان شیر موز کاری ندارد، اما این کار بسیار سخت بوده و از اول صبح تا ساعاتی از بامداد برای خدمت رسانی به مشتری‌ها و ارایه‌ی محصول با کیفیت سر پا هستیم و تلاش می‌کنیم؛ هدفمان پیش از کسب سود اقتصادی، شناساندن معجون ویتامینه در تبریز است، این ترکیب از سال ۴۲ در تهران درست می‌شده و از سال ۵۷ به طور رسمی ارایه و معرفی شده است.

وی با تشریح برنامه‌های توسعه‌ای و ایجاد شعب دیگر آبمیوه معجون بابابزرگ، افزود: پیشنهادهای بسیاری در این خصوص به دستمان رسیده، اما ایجاد شعب جدید را به زمانی موکول کرده‌ایم که معجون ویتامینه به طور کامل در تبریز جا بیفتد.

وی با اشاره به کیفیت مواد اولیه‌ی مورد استفاده در تهیه‌ی محصولات آبمیوه معجون بابا بزرگ، گفت: مواد اولیه‌ی مورد استفاده از بهترین فروشگاه‌ها تهیه و در بهترین شرایط نگهداری شده و با توجه به استفاده از خشکبار، اغلب از مواد اولیه‌ی ایرانی مرغوب و باکیفیت استفاده می‌شود.

بارانی اظهار کرد: برخلاف بسیاری از جاها در تهیه‌ی ویتامینه‌ی بابابزرگ از ثعلب استفاده نمی‌شود، اما با این وجود پارچ محتوی ویتامینه در صورت برعکس کردن پارچ، بیرون نمی‌ریزد و این به طرز تهیه و نحوه‌ی هم زدن ویتامینه برمی‌گردد.

وی با اشاره به رعایت صد درصدی پروتکل‌های بهداشتی در مجموعه‌ی بابابزرگ، گفت: تمامی پرسنل این مجموعه پروتکل های بهداشتی را رعایت کرده و مدام از نظر علایم کرونا بررسی می‌شوند، آشپزخانه‌ی این مجموعه روباز بوده و مشتری‌ها می‌توانند صفر تا صد روند تهیه‌ی ویتامینه یا معجون و سایر محصولات را دیده و از سلامت آن‌ها مطمئن شوند.

وی با بیان اینکه کرونا میزان مشتری‌ها را به نصف رسانده و اثر کاهشی داشته است، متذکر شد: تمامی میوه‌ها با مواد ضدعفونی کننده‌، شسته شده و اصول بهداشتی مورد تاکید برای پیشگیری از بیماری کووید۱۹ رعایت می‌شود و مشتری‌ها می‌توانند با خیال آسوده به بابابزرگ سر بزنند، قبل از شیوع کرونا از مواد اولیه‌ی لبنی مانند خامه و شیر سنتی استفاده می‌کردیم، اما الان برای حصول اطمینان از سلامت محصولات، از مواد لبنی پاستوریزه استفاده می‌شود.

بارانی تاکید کرد: مشتریان ما بهترین‌ها هستند و این شعار ما بوده و برای همین هم سعی می‌کنیم ما هم بهترین باشیم و مشتری‌مداری و پیشنهادهای مشتریان جزو اصول ما بوده و تمامی تلاشمان برای جلب رضایت مشتریان است، برای توجه به ذائقه‌های متعدد و اصول تغذیه‌ای از نظرات کارشناس تغذیه‌ی مجموعه (خانم مهندس بایبوردی ) بهره‌مند می‌شویم؛ منوی این مجموعه بیشتر رنگ و بوی سنتی داشته و هم جوانان و هم بزرگ‌ترها طرفدار آن هستند.

بر اساس این گزارش، آبمیوه معجون بابابزرگ در خیابان ولیعصر، شهریار شمالی، پایین‌تر از قنادی پاک واقع شده و پذیرای همشهریان است.ایسنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا