عدم توقف چرخه یادگیری، مهمترین الزام سند تحول تربیتی در دوران کرونا است
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: عدم کاهش مسئولیت آموزش و پرورش به انتقال معلومات و محفوظات و تلاش برای تحقق مدرسه تربیت محور و مدرسه کانون تربیتی محله، از الزامات تحقق اهداف سند تحول به شمار میرود.
محمدعلی واقعی، امروز پنج شنبه ۴ دی در حاشیه جلسه وبینار گفتمان سازی سندتحول در آموزش وپرورش که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور مشاور ارشد وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: هدف سند تحول تغییر همه جانبه، نظام مند،آینده پژوهانه، مبتنی برآموزه های وحیانی و معارف اسلامی است.
به گزارش ایسنا، وی، تولید و تصویب اسناد تحولی، زمینه سازی و تدارک زیرساختها و امکانات و منابع و اجرای راهکارهای تحولی را گامهای مهم تحول آفرینی دانست و تصریح کرد: مدیران مدارس، پیشگامان تحول آفرین در میدان اجرای سند تحول بنیادین به شمار میروند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه جریان تربیت از طریق برنامه درسی تحقق مییابد، بیان کرد: آزمایشگاه، کارگاه، کتابخانهها مکمل و تقویت کنندههای برنامه درسی به شمار میروند.
دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی، آشناسازی معلمان و دبیران با اهداف کلی ساحتهای تعلیم و تربیت، حدود و قلمرو ساحتهای تعلیم و تربیت رویکرد ساحتهای تعلیم و تربیت و اصول حاکم بر ساحتها را لازمه تسریع در دستیابی به اهداف سند تحول در دروههای مختلف تحصیلی دانست و گفت: سند تحول بنیادین پرچمی بر گنبد نظام تعلیم و تربیت است که راه گم نشود.
واقعی با بیان اینکه مدیریت ارائه خدمات آموزشی وتربیتی مبتنی بر سند تحول در دوران کرونا، باید با تاکید بر عدم توقف چرخه یادگیری باشد، بیان کرد: عدم فروکاستن مسئولیت آموزش وپرورش به انتقال معلومات و محفوظات، تلاش برای تحقق مدرسه تربیت محورو مدرسه کانون تربیتی محله، صیانت از نشاط و شادابی، شرایط روحی و روانی معلمان، دانشآموزان و خانوادهها، تأکید و مراقبت از تحقق تربیت در ساحتهای شش گانه و توانمندسازی و به روزآوری مهارتهای مدیریتی از دیگر الزامات تحقق اهداف سند تحول به شمار میرود.
وی، گفتمانسازی را مهمترین اصل در اجرای سند تحول بنیادین دانست و خاطرنشان کرد: گفتمانسازی، مهمترین اصل در راستای اجرا و تحقق اهداف سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش به شمار میرود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه لازمه ایجاد تحول اساسی در رفتار، ایجاد تحول در ذهن است، یادآور شد: تربیت زیستی، بدنی، علمی، اخلاقی، اقتصادی و فرهنگی جنبههای مختلف تربیت در سند تحول بنیادین و در راستای دستیابی به مراتبی از حیات طیبه به شمار میروند.
ایسنا