جذب بیش از ۳۵ میلیارد ریال برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی عجبشیر
احمد اسلامی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه بهبود وضعیت مکانیزاسیون کشاورزی موجب افزایش کمی و کیفی تولید محصولات و افزایش درآمدکشاورزان میشود افزود: افزایش ضریب مکانیزاسیون و نوسازی مکانیزاسیون کشاورزی، کاهش هزینههای تولید از طریق مدیریت مصرف نهادهها و کاهش هزینههای کارگری از اهداف توسعه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی است.
وی با اشاره به اینکه تامین ماشین آلات مکانیزه کشاورزی از جمله طرحهای اولویت دار بخش کشاورزی در شهرستان عجب شیر به ویژه در بخش قلعه چای است، افزود: بهره برداران بخش کشاورزی میتوانند با استفاده از تسهیلاتی که دولت در نظر گرفته، برای نوسازی تراکتورها و ماشین آلات فرسوده و تکمیل ادوات و دنباله بندها به منظور افزایش ضریب و درجه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی استفاده کنند.
وی به تسهیلات جذب شده اشاره کرد و افزود: این میزان تسهیلات برای خرید ۱۸ دستگاه تراکتور و ۱۹ دستگاه ادوات دنباله بند برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در بخشهای زراعت و باغبانی پرداخت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی عجب شیر گفت: هشت دستگاه تراکتور در بخش مرکزی و ۱۱ دستگاه تراکتور از این ماشین آلات در روستاهای بخش قلعه چای توزیع شده است.
اسلامی با بیان اینکه توجه به نقاط محروم در بخش کشاورزی از اولویت برنامه های مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان است ادامه داد: این تسهیلات با سود ۱۵ درصدیو بازپرداخت پنج ساله و بهصورت اقساط سالیانه به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می شود.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان عجب شیر ۶۰۰ دستگاه تراکتور وجود دارد افزود:در سال جاری و با همکاری اداره راهنمایی و رانندگی شهرستان یکصد دستگاه تراکتور پلاک گذاری شده و ۱۵۰ دستگاه آماده پلاک گذاری است و ۲۵۰ گواهینامه ماشین آلات کشاورزی صادرشده است.
وی با تاکید بر اینکه از اول سال آینده سوخت گیر ی ماشین آلات کشاورزی بدون پلاک مقدور نخواهد بود اظهار داشت: دارندگان این ماشین آلات نسبت به پلاک گذاری و اخذ گواهینامه اقدام کنند.