کارشناس فوتبال: شرایط برای فعالیت مدیران قوی در تراکتور مها نیست
اصغر اعتباری روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، دخالت های مالک باشگاه تراکتور در کار مدیران عامل را یکی از نشانه های آشکار نبود ساختار قوی در این مجموعه یاد کرد و افزود: طی سال های اخیر که مالک جدید باشگاه تراکتور را تحویل گرفته است شواهد، قراین و حوادث نشان می دهد که متاسفانه شخص آقای زنوزی حداقل در ۹۰ درصد کارهای مربوط به مدیران عامل دخالت های بیجا می کند و همین روند همچنان ادامه داشته و موجب تزلزل مدیریت ها شده است.
وی اظهار داشت: در باشگاهی که اعضای هیات مدیره باشگاه توسط مالک انتخاب و منصوب می شوند و آنان نیز سراپا گوش به فرمان هستند، به طور قطع مدیری که ساختارمند و کاربلد و برنامه دار باشد به هیچ عنوان نمی تواند کار کند و علی پور از جمله همین مدیران بود که از ادامه کار در چنین محیطی عاجز ماند.
اعتباری سیل انتقادات رسانه ای علیه علی پور مدیرعامل مستعفی تراکتور را غیرمنصفانه خواند و با تاکید بر اینکه او جزو مدیران قدرتمند ورزش و فوتبال کشور است، ادامه داد: کارنامه درخشان علی پور در باشگاه نفت تهران نشان می دهد که در کارش موفق بوده و دارای برنامه است؛ چنانکه به برکت وجود او مربیانی مثل حسین فرکی، یحیی گل محمدی و حتی منصوریان که از فوتبال ایران طرد شده یا فاصله گرفته بودند، را احیا کرد و تیم دسته اولی را به لیگ قهرمانان آسیا رساند.
وی بی توجهی به حدود اختیارات مالک در باشگاه تراکتور را از دلایل نبود ساختار در این مجموعه دانست و یادآوری کرد: امروز در فوتبال جهان مالکان باشگاه ها به عنوان تامین کننده مالی تیم عمل کرده و هیچ دخالتی در امور فنی و اجرایی ندارند که نمونه بارز آن ابراهیموویچ در باشگاه چلسی لندن است.
اعتباری با بیان اینکه سطح تشکیلات باشگاه تراکتور با جایگاه و هواداران بیشمار آن سنخیتی ندارد، گفت: باشگاهی که پرهوادارترین تیم ایران است و سال آینده باید در لیگ قهرمانان آسیا حاضر شود نباید خود را درگیر اتفاقات و حوادث خودساخته کند.
وی با ابراز تاسف از شرایط کنونی باشگاه تراکتور، اظهار کرد: وضعیت در این مجموعه به گونه ای پیش می رود که به نظر می رسد مالک باشگاه مدیرعامل و هیات مدیره بله قربان گو را بیشتر دوست دارد تا اینکه در این جمع صدای مخالفی بشنود، این در حالی است که معتقدم در بین اعضای هیات مدیره حداقل باید ۲ نفر مخالف مالک حضور داشته باشد تا نقاط ضعف و قوت باشگاه به درستی سنجیده شده و تصمیمات مقتضی گرفته شود.
کاپیتان دهه ۱۳۶۰ تراکتور از استعفای مدیرعامل این باشگاه ابراز تاسف کرد و ادامه داد: علی پور برای تراکتور حداقل برنامه سه ساله در نظر داشت و می خواست این تیم را ساختارمند کرده و در مدت پنج سال به خودکفایی برساند که متاسفانه امروز شاهد هجمه سنگین رسانه ای درباره نحوه امضای قرارداد با تعدادی از بازیکنان توسط او هستیم و من فکر می کنم این مسایل جوسازی علیه اوست.
اعتباری، انتصاب حسن آذرنیا به عنوان سرپرستی مدیرعامل باشگاه تراکتور را نیز اقدامی تعجب برانگیز خواند و اضافه کرد: اینکه با وجود مدیران موفق در تبریز از یک نفر در 2 جا هم به عنوان مدیرعامل باشگاه و هم به عنوان مدیر تیم استفاده شود، باعث تاثر و تاسف است.
به گزارش ایرنا، محمد علی پور مدیرعامل باشگاه تراکتور تبریز تنها پس از ۴۵ روز فعالیت در این سمت استعفا داد و بلافاصله مورد پذیرش هیات مدیره باشگاه قرار گرفت که این اتفاقات باعث بروز حاشیه های عدیده برای این باشگاه پرهوادار شده است.
محمدرضا زنوزی از خرداد سال ۱۳۹۷ باشگاه تراکتور را در اختیار گرفته و طی این مدت تاکنون هشت بار مدیرعامل عوض کرده و این باشگاه را در این زمینه رکوردار کرده است.
عباس الیاسی(۱۳۹۷)، صادق درودگر(۱۳۹۷)، علیرضا اسدی(۱۳۹۷)، ایوب بهتاج(۱۳۹۷)، عباس الیاسی(۹۸–۱۳۹۷)، غلامرضا صادقیان(۱۳۹۸)، میرمعصوم سهرابی(۹۹–۱۳۹۸) و محمد علیپور( مستعفی) مدیران عامل باشگاه تراکتور تبریز بوده اند.