۴۰ بوستان محله در تبریز ایجاد شد

کریم صادقزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه توسعه فضای سبز تبریز به استانداردهای لازم نزدیک شده است، افزود: در شورای پنجم سعی داشتهایم از کارهای ویترینی خودداری کرده و تمرکز و توجه جدی بیشتر در مناطق کم برخوردار باشد.
وی اظهار کرد: ۷۰درصد بودجه شهرداری صرف کارهای عمرانی میشود و هدف مدیریت شهری و گسترش روز افزون فعالیتهای عمرانی است.
صادق زاده افزود: بر اساس سیاستهای کلانی ترسیم شده و برنامههای راهبردی سیاست گذاری شده، انتظار میرود بودجه و درآمد شهر در راستای رفاه هر چه بیشتر شهروندان هزینه شود.
وی در خصوص احداث پارک ستارخان در محل سابق آرامستان ستارخان نیز گفت: ساماندهی گلزار شهدا و احداث پارک ستارخان در حوزه منطقه ۱۰ در فضایی به مساحت سه و نیم هکتار، از جمله این اقدامات است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز با قدردانی از شهرداری منطقه ۱۰ در رابطه با احداث این پارک، اظهار کرد: شاهد رشد و توسعه روند عمرانی این پارک در ماههای گذشته هستیم و امیدواریم تا خرداد سال آینده به بهره برداری برسد.
وی اضافه کرد: طراحی مسیر سلامت، مسیر دوچرخه سواری، محوطه یادمان شهدا، محوطه گل و گیاه دائمی، فرهنگسرا و کتابخانه، گذر مشاهیر و فضای باز کودکان و آلاچیق از جمله امکانات و ویژگیهای این پارک خواهد بود.
صادق زاده با بیان اینکه پروژه مسیرگشایی ملازینال در مراحل پایانی است، گفت: انتظار داریم طی یک ماه آتی این مسیر کاملاً ساماندهی شده و مردم از آن استفاده کنند.
کلان شهر تبریز که تا حدود دو دهه قبل به «شهر باغات» معروف و همه جای آن آکنده از باغ و بوستان بود، در این مدت اندک به تلی از آجر و سیمان و ساختمان های تو در تو و بدقواره تبدیل شده و امروز به شدت از کمبود فضای سبز رنج می برد.
هر چند مدیران شهرداری می گویند که سرانه فضای سبز تبریز ۱۵ متر مربع است و هزینه نگهداری سالیانه آن به بیش از ۸۰ میلیارد تومان می رسد، اما کارشناسان بی طرف بر این باورند که این آمار واقعیت ندارد و تبریز با دشواری تنفس مواجه است.