صدور اولین نشان استاندارد برای تولید قارچ خوراکی در قزوین
صدور اولین نشان استاندارد برای تولید قارچ خوراکی در قزوینمحمد پیله فروش روز دوشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: در حال حاضر این واحد تولیدی از بهترین واحدهای تولید قارچ خوراکی کشور در استان قزوین به شمار می رود که ظرفیت تولید هزار و ۲۰۰ تن قارچ در سال را دارد و بخشی از محصول تولیدی خود را نیز به خارج از کشور صادر می کند.
این مسوول اضافه کرد: برای صدور نشان استاندارد محصولات کشاورزی علاوه بر نظارت دوره ای و نمونه برداری توسط کارشناسان کنترل کیفیت، حد مجاز سموم دفع آفات کشاورزی و فلزات سنگین و نیترات نیز باید لحاظ شود.
مسوول گروه محیط زیست و سلامت غذا سازمان جهادکشاورزی استان قزوین اضافه کرد: این واحد ها تحت نظارت کلینیک های گیاهپزشکی به عنوان مدیر کنترل کیفیت و شرکت های بازرسی از محصولات کشاورزی قرار دارند.
وی اظهار داشت: این نشان همچنین سال گذشته برای سه محصول گوجه فرنگی، سبزیجات برگی و انگور در استان قزوین صادر شده بود.
پیله فروش پیش بینی کرد: در سال جاری برای بیش از ۱۰ محصول کشاورزی دیگر استان نیز این نشان صادر می شود.
وی خاطرنشان کرد: نشان استاندارد محصولات کشاورزی اطیمنان مردم به مصرف آنها را بالا برده و زمینه توسعه صادرات محصولات باغی و گلخانه ای را فراهم می آورد.