اخبار

صدور اولین نشان استاندارد برای تولید قارچ خوراکی در قزوین

صدور اولین نشان استاندارد برای تولید قارچ خوراکی در قزوینمحمد پیله فروش روز دوشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: در حال حاضر  این واحد تولیدی از بهترین واحدهای تولید قارچ خوراکی کشور در استان قزوین به شمار می رود که ظرفیت تولید هزار و ۲۰۰ تن قارچ در سال را دارد و  بخشی از محصول تولیدی خود را نیز به خارج از کشور صادر می کند.
این مسوول اضافه کرد: برای صدور نشان استاندارد محصولات کشاورزی علاوه بر نظارت دوره ای و نمونه برداری توسط کارشناسان کنترل کیفیت، حد مجاز سموم دفع آفات کشاورزی و فلزات سنگین و نیترات نیز باید لحاظ شود.
مسوول گروه محیط زیست و سلامت غذا سازمان جهادکشاورزی استان قزوین اضافه کرد: این واحد ها تحت نظارت کلینیک های گیاهپزشکی به عنوان مدیر کنترل کیفیت و شرکت های بازرسی از محصولات کشاورزی قرار دارند.
 وی اظهار داشت: این نشان همچنین سال گذشته برای سه محصول گوجه فرنگی، سبزیجات برگی و انگور در استان قزوین صادر شده بود.
پیله فروش پیش بینی کرد: در سال جاری برای بیش از ۱۰ محصول کشاورزی دیگر استان نیز این نشان صادر می شود.
وی خاطرنشان کرد: نشان استاندارد محصولات کشاورزی اطیمنان مردم به مصرف آنها را بالا برده و زمینه توسعه صادرات محصولات باغی و گلخانه ای را فراهم می آورد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا