اخبار

۱۴ عنوان برنامه خدمت حمایتی برای دانش‌آموزان استثنایی زنجان ارائه می‌شود

۱۴ عنوان برنامه خدمت حمایتی برای دانش‌آموزان استثنایی زنجان ارائه می‌شودفاطمه باغبانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در زمان حاضر یک‌هزارو ۹ دانش‌آموز با شرایط ویژه در مدارس استثنایی ۱۲ منطقه استان زنجان به جز زنجانرود و انگوران تحصیل می‌کنند که خدمات لازم آموزشی و پرورشی به آنان ارائه می‌شود.
وی اضافه کرد: با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر کشور و این استان خدمات آموزشی توسط کادر آموزشی بصورت مجازی برای دانش‌آموزان دارای امکانات لازم ارائه می شود و برای دیگر دانش‌آموزان بسته آموزشی ارسال و یا در برخی مناطق معلمان بصورت حضوری وضعیت تحصیلی آنان را بررسی می‌کنند.
این مسؤول  ادامه داد: آموزش و پرورش استثنایی از دهه، ۷۰ فعالیت خود را آغاز کرد که این استان نیز در همین زمان فعالیت کاری خود را شروع کرده که هم اکنون ۲۴ مدرسه مستقل و ضمیمه استثنایی و ۱۳ مرکز ویژه مشکلات یادگیری به گروه‌های هدف خدمات ارائه می دهد.
وی اظهار داشت: آموزش و پرورش استثنایی استان طی ۲ سال گذشته و در اجرای برنامه خدمات حمایتی دانش آموزان مدارس با نیازهای ویژه خدمات متنوع و متعددی را ارائه کرده است.
به گفته باغبانی، با توجه به سیاست های سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و اساسنامه سازمان، مبنی بر تهیه و تنظیم طرح‌های توسعه کمی و کیفی آموزشی، ایجاد و تقویت فرصت‌های برابر و اثربخش توانبخشی، آموزشی و پرورشی و ارتقای برنامه ها و فعالیت های بهداشتی و توانمندسازی برای دستیابی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه به زندگی مطلوب، برنامه ای با عنوان خدمات حمایتی به دانش آموزان با نیازهای ویژه در قالب سامانه جامع بهداشت مدارس استثنایی ایجاد شده است.
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان زنجان ادامه داد: ایجاد فرصت های برابر آموزشی و برخورداری کودکان و دانش آموزان استثنایی از سطح قابل دسترسی از سلامتی و اهتمام در ایجاد امنیت روانی والدین کودکان و دانش آموزان استثنایی از جمله اهداف این برنامه است.
وی اظهار داشت: تمامی کودکان و دانش آموزان مدارس استثنایی، کلاس های ضمیمه و آموزش تلفیقی- فراگیر مدارس عادی در مقاطع مختلف تحصیلی و گروه های تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور که دارای اولویت یتیم، شاهد، بی بضاعت و بی سرپرست و از شرایط مطلوب خانوادگی محروم هستند، از مزایای این برنامه بهره مند می شوند.
باغبانی افزود: در مجموع طی ۲ سال گذشته ۲۵۲ دانش‌آموز از طریق این برنامه خدمات دریافت کرده اند که در سال تحصیلی گذشته ۸۴ دانش آموز با اعتباری بالغ بر ۶۰۱ میلیون ریال خدمت دریافت کردند که بیشتر آن، مربوط به جراحی کاشت حلزون بوده است.
وی خاطرنشان کرد: برنامه خدمات حمایتی دانش آموزان مدارس با نیازهای ویژه استان در سال تحصیلی ۹۸-۹۹  با اعتبار ۷۰۳ میلیون ریال اجرا شد که بیشترین نوع خدمت ارائه شده نیز  مربوط به خدمات دارویی مستمر بود.  

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا