خبر/ گزارش

وجود نقشه اجتماعی برای محلات تبریز ضرورت دارد

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، بر ضرورت این‌که هر محله باید نقشه اجتماعی داشته باشد، تاکید کرد.

#تبریز،روح‌الله رشیدی، رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز در ابتدای این جلسه، گفت: ضرورت بازنگری نوع مواجهه با مفهوم هنر انقلاب اسلامی یکی از مسائلی است که باید به آن توجه شود.
وی، خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته، هنر انقلاب اسلامی به عنوان مفهوم مستقل شناخته نمی‌شد و عده‌ای هم‌اکنون نیز هنر انقلاب اسلامی را به رسمیت نمی‌شناسند و از آن به‌عنوان #هنر در انقلاب یاد می‌کنند.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: شهید آوینی به‌عنوان متفکر و آشنا به #فلسفه غرب، نگاه انتقادی به هنر به معنای جدید داشت و به همین دلیل، او را مبدع هنر انقلاب اسلامی می‌دانیم.
رشیدی گفت: شهید آوینی نه‌تنها در ساحت هنر و تئوری، بلکه خود فارغ‌التحصیل هنر است. نظر و تجربه کار عملی و کار هنری حرفه‌ای را با هم‌جمع کرده و در نقطه تلاقی به یک باور رسیده است.
وی گفت: ما نتوانسته‌ایم شهید آوینی را آنگونه که باید معرفی کنیم. اگر میراث سترگ روایت فتح و هنر بزرگ او نبود، در توضیح دفاع مقدس برای نسل‌های بعد دچار لکنت بودیم.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، بیان کرد: روایت فتح پنجره دیگری به سمت دفاع مقدس باز کرده است.
رشیدی، گفت: اگر اشراف و اعتقاد شهید آوینی برای تولید اثر هنری و تصویری، نبود حتما در توضیح تقدس دفاع مقدس دچار لکنت بودیم. شهید آوینی پلی میان ما و دفاع مقدس زد.
وی ضمن تسلیت درگذشت مرحوم محمد یاری (خالوغلی) هنرمند طنزپرداز نام‌آشنای تبریزی، گفت: درگذشت این هنرمند پرکار موجب اندوه اهالی هنر و فرهنگ و جامعه مردمی شد.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، ادامه داد: مرحوم محمد یاری در دوره‌ای پرکار بود و اخیرا کم‌کار شده بود. وی در دو دهه گذشته پای ثابت اجراهای پربیننده بود.

در ادامه، طرح پژوهشی “ارزیابی میدانی عملکرد پیاده‌راه فجر (نگارستان) از منظر ذی‌نفعان محلی ارائه شد.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، در این خصوص، گفت: شأن نزول این پژوهش، مراجعات مردمی بود که نسبت‌به وضعیت #پیاده‌راه فجر صورت گرفته بود.
رشیدی، گفت: در سال ۱۴۰۱، صرفا مطالعات عمرانی و اجرای پروژه در این پروژه صورت گرفته بود و مطالعه اجتماعی دیگری صورت انجام نشده بود.
احد صادقی، نایب رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، در این خصوص، گفت: در تحقیقات انجام‌شده مرکز پژوهش‌ها، پیشرفتی که مدنظر است اتفاق نمی‌افتد و ابزار تعامل و باب گفت‌وگو بسته شده است.
وی تأکید کرد: ضرورت دارد که پژوهش‌های مدنظر باید به‌موقع انجام شوند.
حکیمه غفوری، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این خصوص، گفت: محوريت انجام این پژوهش، اعتراض مردم بوده است و باید به این مسئله توجه داشت که سؤالات مطرح‌شده در پژوهش‌ها باید بی‌طرف باشد.

در ادامه، برنامه‌های اجتماعی #شهرداری_تبریز در حوزهٔ اجتماعی در سال ۱۴۰۴ (متناظر با وظایف اساسنامه‌ای سازمان در حوزهٔ اجتماعی) با ارائه گزارش‌هایی از سوی معاونان فرهنگی مناطق ۱۰ گانه شهرداری تبریز بررسی شدند.

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، در این خصوص، گفت: درخصوص کودکان کار گزارشی خواستیم که آمار ۳۰ کودک کار در تبريز ارائه شد.
رشیدی همچنین بر ضرورت این‌که هر محله باید نقشه اجتماعی داشته باشد، تاکید کرد.

احد صادقی، نایب رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، نیز اظهار کرد: طی یک سال باید رویکردها و برنامه‌های مشخص و محدود در مناطق ۱۰ گانه شهرداری تبریز به‌خصوص در محلات پرخطر در اولویت قرار داده شود و بر این مسائل تمرکز شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا