رضا رشیدپور هم فرزند ش.ه.ی.د است / شهبازی، حرمت رشیدپور بهعنوانِ یک فرزند شه.ی.د را نگه دارد
حمایتِ همهجانبه تازه مشرقنیوز از رضا گلزار و رضا رشیدپور، بعد از انتشار خبر بازگشت این دو سلبریتی بهصداوسیما وبخشهایی از گفتگوی علی فروغی، رئیس شبکه سه را می خوانید
اینکه برخی رسانهها با حمایت از وحید جلیلی به مدیران #شبکه_سه، یا بالعکس، با حمایت از برنامههای شبکه سه و مدیران آن به وحید جلیلی حملهور میشوند #راهبرد و #تاکتیک_خطرناکی است که تولید نفاق میکند.
اصل ماجرا چیست؟
۱۵ مرداد محمدرضا شهبازی مجری برنامه «#پاورقی» و «سیدخندان» با انتشار توییتی درباره بازگشت «#رضا_رشیدپور» با برنامه تازه نوشت: ما اینور پاورقی میسازیم، میگیم #سلبریتی باید در خدمت رسانه باشه، هماهنگ با سیاستهای نظام باشه، باید با سلبریتیای که وسطشلوغیها اب به آسیاب دشمن میریخت برخورد بشه، بعد اونور گلزار و رشیدپور دارم گرم میکنن برگردن روی آنتن. اینور بچهها با بی پولی ساختن، فحش خوردن …
او با درج عکسی از صفحه #اینستاگرام رضارشیدپور و با استناد به پستهای منتشر شده، او را در ردیف افرادی معرفی میکند که در فتنه ۱۴۰۱ با آشوبگران همراهی کرده است.
در پاسخ به انتقادات مجری برنامه پاورقی، محمدرضا نجارزاده مدیر اجتماعی شبکه سوم سیما با انتشار یک عبارت دور از شأن، در پاسخ به توییت شهبازی، با درج میزان آمار مخاطبان برنامههایش، در حدود ۵ درصد، به انتقادات او پاسخ میدهد.
در مورد این مجادله نخستین نکتهای که به عنوان تحلیل در افکار عمومی و رسانههای فارسی زبان مورد بحث قرار گرفت افزایش سطح تنش در میان اصولگرایان و جبهه انقلاب بود. با توجه به نزدیک شدن انتخابات مجلس این اختلاف نظر میان یک مجری و مدیر گروه به عنوان نمادی از تنشهای بنیادی در جبهه اصولگرایان معرفی شد.
چندی قبل در اقدامی غیرمنتظره شایعه حذف «محسن یزدی»، از چهرههای #انقلابی از شبکه #مستند سیما، منتشر شد و با انتشار این شایعه شبکههای ضد انقلاب آن را پروژه خالص سازی میان جبهه اصولگرایان توصیف کردند.
این تحلیل شاید از منظر سیاسی مضحک به نظر برسد، اما این تقابل مجازی در میان جبهه فرهنگی انقلاب، به عنوان یک شکاف عمیق سیاسی – فرهنگی در ابعاد بزرگتری تحلیل شد.
با انتشار شایعه کنار گذاشته شدن «محسن یزدی»، از چهرههای انقلابی و مدیر شبکه مستند سیما، این جابجایی به عنوان پروژه خالص سازی میان جبهه #اصولگرایان توصیف شد.
در پی انتشار این شایعه تحلیلهای دیگری قوت گرفت که اغلب این تحلیلها خبر از حذف مدیرانی میداد که توسط تیم جدید مدیریتی منصوب نشدهاند.
حذف یکی از دو دیدگاه، خواه مدیر اجتماعی شبکه سه یا محمدرضا شهبازی توسط مدیران بالادستی خسارت محض است. سعه صدر مدیران بالادستی اگر عاقلانه و منطقی باشد باید بتوانند این سطح از تنش را مدیریت کنند و حتی این دو قطبی فرهنگی، با حفظ حرمت طرفین، جنبههای رقابتیتر در سازمان صدا و سیما پیدا کرد.تنش درون سازمانی یا یک رقابت فرهنگی!؟