اخبار

چند نکات بهداشتی برای ذبح قربانی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان، نکاتی را در خصوص پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان در هنگام ذبح قربانی تشریح کرد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان، نکاتی را در خصوص پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان در هنگام ذبح قربانی تشریح کرد.

حسین حقایی در گفت‌وگو با خبرنگار، در تشریح این خبر، اظهار کرد: یکی از مهمترین نکاتی که مردم عزیز باید از همان ابتدا آن را رعایت کنند، خودداری از خرید #دام_زنده و یا گوشتی است که خارج از نظارت شبکه سازمان #دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شود.

وی با بیان این‌که باید #دام_زنده را از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کرد، افزود: مردم ذبح دام را صرفا در #کشتارگاه‌های تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.

وی ادامه داد: افرادی که به #ذبح_دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کرده و ابزار خود را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و هم‌چنین خونابه‌ها نیز باید به طریق بهداشتی دفع شود.

حقایی تاکید کرد: از مردم عزیز خواهشمند هستیم که به هیچ وجه دامی را که دارای علائم #بیماری و ناخوشی است، #ذبح و مصرف نکنند.

وی هم‌چنین با اشاره به موارد #بهداشتی در زمان پس از ذبح دام نیز گفت: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ٢٤ ساعت در دمای چهار درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود.

وی خاطرنشان کرد: #جگر و سایر امعا و احشای دام را می‌توان پس از ٤٨ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد مصرف کرد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا