اخبار

وزیر های دولت رئیسی در حد کارمند هستند تا وزیر/ دولت باید به جای پاک کردن صورت مسئله به فکر حل آن باشد

حسین کنعانی‌مقدم، فعال سیاسی اصولگرا، با اشاره به فقدان تخصص در کابینه رئیسی می‌گوید: رئیس جمهور هنگام انتخاب کابینه و تشکیل دولت، مسئولیت کامل بر عهده دارد و باید از تراز و اندازه‌های معقولی برای این امر پیروی کند. اگر خودش چهره‌ای بدون کارنامه، تحصص و تجربه کافی باشد، بی‌تردید وزرای او نیز ممکن است دچار ناکارآمدی شوند و در نتیجه کل دولت تحت تأثیر این مشکل قرار خواهد گرفت.

حسین کنعانی‌مقدم دبیر کل حزب سبز ایران و از چهره‌های اصولگرایی به بررسی عملکرد دولت سیزدهم پرداخته است و می‌گوید: مشکل این است که دولتی ها به جای حل مساًله صورت مساًله را پاک می‌کنند.

*‌ عملکرد دولت آقای رئیسی را این شرایط پر مانع چطور ارزیابی می‌کنید؟

#دولت آقای #رئیسی در سال ۱۴۰۱ بحران‌های مختلفی را پشت سر گذاشت که شاید هم در بحث #مدیریت_بحران ، تا حدودی موفق شد. چه در بحران‌هایی که #اعتراض های عمومی ایجاد شد و چه در #بحران های اقتصادی اما واقعیت این است که دولت مهار بحران کرد و #مشکلات همچنان ماندند. یعنی به عبارتی می‌شود گفت، دولتی‌ها به جای حل مساًله صورت مساًله را پاک کردند که خب! این برای آرامش #جامعه کافی نیست. این در حالی است که دولت‌های گذشته هم در بحران‌هایی که برای شان اتفاق می‌افتاد و زیاد هم بودند، واکنش‌های متفاوتی داشتند. اما در رابطه با واکنش دولت سیزدهم نسبت به بحران‌ها، در بعضی موارد شاهد این بودیم که دولت موجودیت بحران را انکار می‌کند و طوری وانمود می‌کند یا عادی‌سازی می‌کند که انگار اتفاقی نیفتاده است. در این روش وقتی زمان می‌گذرد، بحران‌ها از نقاط دیگر خودشان را به شکل دیگری نشان می‌دهند و مشکلاتی را برای جامعه بوجود می‌آورند. پس من رئیسی را در عبور از بحران موفق می‌دانم، اما در حل مشکلات ناموفق.

فضای کنونی آتش زیر خاکستر است

الان کشور بحران‌های مخلتفی را پشت سر گذاشته و شاید در رابطه با مسائل اقتصادی ما عبور از بحران کردیم، اما به هر حال هنوز در رابطه با مسائل زیرساختی و مسائل اقتصادی دچار مشکل هستیم. یا در رابطه با اعتراضات و ناآرامی‌ها به نوعی از آن فضای ملتهب عبور کردیم اما این آتش زیرخاکستر است و ممکن است نارضایتی‌های جدیدی به‌وجود بیاید و دوباره ایجاد ناآرامی کند. پس لازم است، دولت باید این‌ها را حل بکند و نگذارد که اعتراض عمومی از جای دیگری به شکل دیگری مثل قضیه بنزین خودش را نشان بدهد.

ما در بحران اقتصادی شاهد عبور از بحران هستیم، به خاطر بحث کاهش دلار. اما در رقمی که از ۴۲۰۰ دلار جهانگیری تا ۴۳ هزار تومانی که الان هست، مشکل را حل نکرده‌ایم و در موقعیت عبور از بحران هستیم. در واقع تا زیرساخت‌ها و مشکلات اصلی حل نشود، عبور از بحران‌های معتدد اقتصادی امری محال است. /رویداد24

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا