محمد آیتی: فریدون عباسی نماینده کازرون در مجلس یازدهم درباره شرایط حاکم بر اقتصاد کشور به رویداد۲۴ میگوید: برای اداره کشور، دولت باید مقتدر و متخصص باشد و استاندارها و فرماندارها اختیارات لازم را داشته باشند. در دولتهای مختلف و حتی الان، این اقتدار و اختیار وجود ندارد بنابراین هر چقدر قانون تصویب کنیم تا زمانی که مدیران در استانها نتوانند مسائل را حل کنند، مشکلات کشور لاینحل باقی خواهد ماند.
عباسی میگوید: یکی از معضلات مهم این است که #دستگاه_دولتی ما اصلاً آمادگی بهکارگیری #بخش_خصوصی را ندارند و مدام با دیدگاههای منفی و مشکوک بودن به همه سرمایهگذارها نمیخواهند و نمیپذیرند که آنها وارد کار شوند و در این مسیر، دستانداز و سنگاندازی زیادی وجود دارد.
عضو #کمیسیون_انرژی_مجلس میگوید: در حال حاضر در کشور ما، یک پنجره واحد برای حوزه #اقتصاد وجود ندارد که مثلاً یک #سرمایه_گذار وقتی به فرمانداری یا اداره صمت مراجعه میکند، یک هفته بعد استعلامهایش آماده باشد و جوابش را بگیرد. تمام کارشناسان و مدیرانی که نشستهاند تا مجوزها را #صادر کنند از چارت دستگاه دولتی خود میترسند.
عباسی میگوید: تا دولتها تکلیف سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات، اطلاعات س.پ.ا.ه و وزارت اطلاعات را مشخص نکنند که شما میخواهید مملکت را اداره کنید یا مدیران اجرایی، این مشکلات حل نمیشود. اگر دولت این موضوع را حل کند، دیگر مدیران اجرایی نمیتوانند پشت سر این نهادها پنهان شوند و بگویند که آنها نمیگذارند که ما کار کنیم یا از آنها بترسند که مبادا پستشان را از دست بدهند.
اگر بخواهیم تحریمها را حساب کنیم باید به بخش خصوصی اعتماد کرده و اجازه دهیم آنها فعالیت کنند تا اشتغال ایجاد شود و درآمد مردم بالا برود و بعد دولت راحت میتواند مالیات بگیرد و درآمد کسب کند و مملکت را بدون نیاز به نفت اداره کند. او میگوید: اصلاً انتظاری نداشتم که دولت سیزدهم مشکل اقتصادی کشور را حل کند، فقط انتظار داشتم با انتخاب رییس جمهور، انسجام مدیریت در قوای سهگانه مملکت ایجاد شود و تا الان در حد خوبی یعنی ۸۰ درصد این انسجام ایجاد شده است که به نظر من، قبلاً این عدد زیر ۴۰ درصد بود. نماینده کازرون در پاسخ به اینکه اگر ما این هزینهها را بدهیم چه فایدهای برای مردم دارد؟ گفت: ما باید سرمایه اجتماعی خود را با صداقت حفظ کنیم و به مردم واقعیت را بگوییم که این یک مبارزه است. /رویداد24