اخبار

تکافل فقط یک محصول بیمه ای نیست

مجید بهزادپور که در جمع مدیران ارشد صنعت بیمه و حاضران اولین دوره حضوری بین المللی آموزش تکافل سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: بستر علمی و اجرایی برای استقرار نظام بیمه ای تکافل در ایران وجود دارد که می تواند تحولی اساسی را در فرآیند همگانی سازی محصولات بیمه ای به دنبال داشته باشد.
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به مباحث جدی بیمه تکافل در حاشیه رویداد “کیش اینوکس” به دغدغه متولیان و سیاستگذاران صنعت بیمه در این خصوص تاکید کرد و اظهار داشت: در کشور ما بیش از شصت و پنج درصد از پرتفوی صنعت بیمه در اختیار دو رشته شخص ثالث و درمان است که در صورت بهره گیری از ظرفیت های بیمه تکافل، این آمار می تواند به نفع رشته های دیگر بیمه ای تغییر کند.
وی نیاز به ابزارهای جدید و برنامه ریزی برای تسهیل گری عملیات بیمه ای را یک ضرورت جدی تلقی کرد و افزود: نفوذ محصولات و خدمات بیمه ای در لایه های مختلف جامعه از هدفگذاری های نهاد ناظر صنعت بیمه به حساب می آید که به آموزش های متنوع، برنامه ریزی دقیق و تلاش پیگیرانه احتیاج دارد.
رئیس شورای عالی بیمه تمامی فعالیت های بیمه ای در کشور را در چارچوب شریعت اسلامی و فقه شیعه دانست و خاطرنشان کرد: بیمه تکافل در کنار رشته های متداول بیمه ای از جذابیت های ویژه ای برخوردار است که باید در قالب یک نظام بیمه ای تعریف شود.
مهندس بهزادپور از بازار چند ده میلیارد دلاری بیمه های تکافل در جهان به عنوان یک قابلیت چشمگیر یاد کرد و گفت: رشد ثابت بیمه های تکافل در جهان از مزایای این عملیات بیمه گری است که توجیه اقتصادی قابل قبولی به شمار می رود.
وی از ضرورت توسعه محصولات بیمه تکافل در کشور خبر داد و اظهار داشت: محصولات تکافل باید در چارچوب نیازهای اقلیمی و اعتقادی آحاد جامعه بازطراحی و عرضه شود.
رئیس کل بیمه مرکزی با برشمردن آخرین دستاوردهای بیمه تکافل در دنیا و مزیت های رقابتی آن، خاطرنشان کرد: تکافل فقط یک محصول بیمه ای نیست بلکه یک نظام مستقل است که سازوکارها، فرایندها، اهداف و خروجی های خاص خودش را دارد.
وی در پایان تحلیل دقیق و پژوهش کافی برای شیوه ها و ترکیب سرمایه گذاری های حاصل از عملیات بیمه های تکافل را خواستار شد و از تمام ارکان صنعت بیمه خواست تا در راه اندازی و تکمیل نظام تکافل بیمه همراهی کنند.
گفتنی است در این نشست که به میزبانی پژوهشکده بیمه و با مدیریت و آموزش دکتر زبیر -مدیر مرکز بین المللی الهدی- و دکتر رمضان، مدرس ارشد از کشور نیجریه در برج میلاد تهران به مدت 6 روز برگزار می شود، اعضای هیات عامل بیمه مرکزی، رئیس کل سندیکای بیمه گران ایران و تنی چند از مدیران عامل شرکت های بیمه نیز به طرح دیدگاه های خود پرداختند.
شایان ذکر است که راه اندازی بیمه های تکافل در کنار رشته های دیگر بیمه ای به برنامه عملیاتی صنعت بیمه کشور به افزایش ضریب نفوذ بیمه منتهی خواهد شد//ایرنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا