سرقت سنگهای قیمتی؛ سبک جدید اعتراض/برگی دیگر از ۱۷هزار دروغ
اعتصاب بازاریها در ادامه خیزش سراسری» «کسبه، بازار تهران را تعطیل کردند» حتماً شما هم در چند روز گذشته بارها این جملات را از رسانههای ضد انقلاب که هر چه در چنته دارند برای پروژه سازی و پیشبرد اهدافشان رو میکنند شنیدید.این دروغ بزرگ تنها یکی از ۱۷هزار دروغی بود که رسانه های ضد انقلاب در سه هفته گذشته به خورد مردم دادند. حالا فقط کافی است پای حرفهای بازاریهایی که در روز ۱۶ مهر شاهد عینی ماجرا بودند بنشینیم تا ببینیم این جنگ روانی چه ابعادی دارد؟ جنگ روانی که متاسفانه خیلیها مغلوبش شدند.
ماجرا از این قرار بود که چند روز قبل، بازار تهران در صدر خبرهای رسانههای بیگانه قرار گرفت. کمی از ظهر میگذشت که خبر آتش زدن کیوسک پلیس در بازار تهران هم به سرعت در فضای مجازی منتشر شد و همان رسانهها ادعا کردند مردم معترض این پایگاه را به آتش کشاندهاند. بالاخره زمان میگذرد و روسیاهی همه این اتفاقات به زغال میماند. اما علی الحساب روایتهای کاسبان را بشنویم
وحشت مشتریان خارجی/ شما دلسوز ایرانید؟
تا همین جای کار را که خواندید با آنچه از رسانههای ضد انقلاب از اتفاقات کف بازار در آن روز شنیدید مقایسه کنید! اما در ادامه، ماجرا بیخ بیشتری پیدا میکند وقتی جواهر فروش راسته طلا فروشهای بازار از وحشت مشتریهای خارجی میگوید: «اتفاقات آن روز بازار و آنچه اغتشاش گران راه انداختند، برای وجهه ایران و ایرانی بد بود. مغازه کناری ما دو مشتری عمانی داشت. چند مغازه آن طرف تر، یکی از همکاران طلافروش مشتری قطری داشت که برای خرید طلا به این راسته آمده بودند. وقتی اراذل و اوباش به بازار ریختند و آن وضعیت پیش آمد، اینها طوری ترسیده بودند و دنبال راه فراری بودند که من ایرانی خجالت کشیدم. آیا واقعاً این افراد دلسوز کشورشان هستند؟»
* بازاری جماعت هیچ وقت به اغتشاش جواب مثبت نمیدهد
کاسب راسته تکیه دولت به نمایندگی از بازاریها آب پاکی را روی دست کسانی میریزد که میخواهند خراب کاری ها را به کاسبان ببندند و ادعا میکنند بازاریها به جمع اغتشاش گران اضافه شدند. شکوهی میگوید: « در بازار اجاره مغازهها بالا است. در همین راسته تکیه دولت بازار یعنی راسته طلافروشها اجاره بهای هر مغازه، بالای ۶۰ میلیون تومان در ماه است. با این اوصاف کاسب برای هر ثانیهاش باید برنامه ریزی کند. یعنی من کاسب اگر ساعت هشت صبح در مغازه بیایم و تا ساعت ده ونیم صبح دشت نکنم ضرر کردم. دو ساعت که کرکره مغازه پایین باشد یعنی ضرر و زیان. در چنین شرایطی مسلم است که اعتصاب برای ما معنی ندارد. این را هم بگویم که کاسبها به اوضاع و شرایط اقتصادی معترض هستند. مثلاً در ماجرای بنزین همه بازاریها به نشانه اعتراض سه روز مغازهها را بستند. اما فقط مغازهها را بستند نه سطل آتش زدند نه به اموال عمومی آسیبی زدند. بازاری جماعت هیچ وقت به اغتشاش جواب مثبت نمیدهند. اصلاً شخصیت کاسب به این رفتارها نمیخورد.»
//فارس