شهردار تبریز گفت: تبریز تاکنون با شهرهای استانبول، قازان، ازمیر، بورسا، گنجه، کربلا، باکو، غزه، خنجد، ارزروم، قارص، طرابوزان و قونیه پیوند خواهر خواندگی داشته است.
، شهردار تبریز در حاشیه نخستین کنفرانس ملی شهرسازی جمهوری آذربایجان، با سفیر جمهوری اسلامی ایران در این کشور دیدار و گفتگو کرد.
یعقوب هوشیار که برای شرکت در نخستین مجمع ملی شهرسازی جمهوری آذربایجان به باکو سفر کرده بود با سفیر جمهوری اسلامی ایران در این کشور دیدار کرد.
در دیدار یعقوب هوشیار و سید عباس موسوی، در خصوص لزوم تقویت دیپلماسی شهری با شهرهای خواهرخوانده در کشورهای همسایه گفتگو و تبادل نظر شد.
شهردار تبریز با تاکید بر اینکه تبریز به عنوان یک کلانشهر از جایگاه جهانی برخوردار است، گفت: فعال کردن دیپلماسی از اولویتهای شورای اسلامی شهر تبریز است و مدیریت شهری تبریز تلاش خود را در این راستا به کار گرفته است.
وی ادامه داد: تبریز تاکنون با شهرهای استانبول، قازان، ازمیر، بورسا، گنجه، کربلا، باکو، غزه، خنجد، ارزروم، قارص، طرابوزان و قونیه پیوند خواهر خواندگی داشته است.
گسترش روابط فرهنگی تبریز از طریق خواهرخواندگی با شهر لاپاز بولیوی
شهردار تبریز از بررسی موضوع خواهر خواندگی با شهر “لاپاز” کشور بولیوی خبر داد و گفت: با این اقدام میتوانیم روابط خود در حوزههای فرهنگی را گسترش دهیم.
یعقوب هوشیار در دیدار با سفیر بولیوی در ایران اظهار کرد: دیدگاه ضد امپریالیستی علیه آمریکا و صهیونیست نزد بولیوی خوشحال کننده است و دقیقا همان پیامی است که پنجاه سال پیش حضرت امام خمینی (ره) مطرح کرد.
وی با بیان اینکه در ۱۰ سال آینده شاهد شکست قطعی امپریالیسم و صهیونیسم خواهیم بود، افزود: جبهه مشترکی که مردم در برابر صهیونیست و امپریالیست غرب تشکیل داده اند بسیار مهم است. تفکر صهیونیستی، تفکری وحشی است و هیچ دین، ملیت و زبانی را به رسمیت نمیشناسد.
هوشیار ابراز امیدواری کرد: آرزومندم کشور بولیوی و مردمان آن در سالهای آتی رشد قابل توجهی داشته و استقلال و امنیت خود را حفظ کنند.
شهردار تبریز از تحصیل یکصد هزار دانشجو در این شهر خبر داد و افزود: به لحاظ علمی و دانشگاهی تبریز یکی از شهرهای مطرح ایران است و شرکتهای دانش بنیان زیادی در آن فعالیت دارند.
هوشیار با اشاره به برخی جاذبههای تاریخی و فرهنگی تبریز اظهار کرد: بازار تبریز بزرگترین بازار مسقف تبریز بوده و مجموعه مقبرهالشعرا مدفن ۴۰۰ شاعر است. همچنین بیش از یکصد مجموعه تاریخی در سطح بینالمللی در شهر تبریز وجود دارد.
وی از تبریز به عنوان یکی از قطب های صنعتی ایران نام برد و افزود: به لحاظ جغرافیا و استراتژیکی اقتصادی تبریز دروازه ورود به اروپا است و مردم این شهر به اقتصادی بودن معروف هستند.
شهردار تبریز با بیان اینکه تبریز با دو میلیون جمعیت در دنیا به عنوان یک جهانشهر مطرح است، گفت: یکی از عمدهترین موضوعات در مورد مردم تبریز مذهبی بودن آنها است و امیدوارم این مزیت تبریز پیام صلح این شهر برای جهانیان باشد.//فارس