اخبار

ظلم شهرداری تبریز به یک خانم/ انتقاد از اتلاف وقت در صحن شورا

حجت الاسلام رسول برگی در جلسه امروز شورای شهر تبریز ضمن تسلیت به خانواده های داغ دیده زلزله هرمزگان اظهار داشت: زلزله ای که روز گذشته در هرمزگان رخ داد، تلنگری جدی برای مسئولان شهری تبریز بود تا در خصوص ایمن سازی اقدامات جدی اتخاذ شود، همه باید دست در دست هم دهیم تا از این خطر جلوگیری کنیم.

دستور جلسه اول گزارش معاون مرکز پژوهش های شورای اسلامی کلانشهر تبریز بود که ابراهیم پور در این خصوص اظهار داشت: جمع آوری اطلاعات وضع موجود و راستی آزمایی ، ارزیابی وضعیت خدمات و تجهیزات شهری موجود ، ارزیابی جایگاه شهر تبریز بر اساس معیار های شهر اسلامی و شاخص های آن و…. جزو طرح‌های پژوهشی مرکز است.

وی ادامه داد: ۲۳ طرح پژوهشی در مرکز پژوهش‌ها مطالعه و یکی از آنها اجرا شده است.

علیرضا نوای باغبان هم در این خصوص عنوان کرد: شورای قبلی برنامه ۵ ساله تدوین کرده بودند که نیمی از آن به شورای بعدی محول شده و این ایراد است.

وی ادامه داد:در شورا باید اولویت‌ها مشخص شود و به مرکز پژوهش‌ها شورا ارسال شود تا در مورد آنها پژوهش انجام شود.

روح الله رشیدی هم ابراز داشت: ما بارها با کمیسیون‌ها ارتباط گرفتیم اما اعضا نظر و انتقاد و پیشنهادی نداشتند.

وی ادامه داد: علاوه بر برنامه پنج ساله شهرداری برنامه چهار ساله شهرداری هم داریم که باید بر اساس آن حرکت کنیم.

در ادامه اعضا به بررسی ایرادات هیئت تطبیق به برخی مصوبات شورا پرداخت که در نخستین مورد شورا نامه هیئت تطبیق در خصوص ایرادات برگزاری هفته فرهنگی تبریز در اشتوتگارت آلمان را بررسی کردند.

یعقوب هوشیار، شهردار تبریز در این خصوص گفت: نامه هیئت تطبیق قانونی نیست و هیئت تطبیق نمی‌تواند چنین ایرادی را بگیرد.

وی ادامه داد: وقتی شورا مصوبه‌ای دارد قطعا ردیف بودجه آن راهم در تطر گرفته و هیئت تطبیق نمی‌تواند به کم یا زیاد بودن آن ایراد بگیرد.

حجت الاسلام برگی هم در خصوص ایراد هیئت تطبیق عنوان کرد: اگر ایراد قانونی دارید آن را اعلام کنید و الا اگر قرار است هیئت تطبیق تصمیم بگیرد آنها جای ما در شورا بنشینند و ما هم به هیئت تطبیق برویم.

پرویز هادی هم در این باره گفت: ما از نماینده فرمانداری می‌خواخیم جزئیات را بازگو کنند تا چنین مشکلاتی پیش نیاید، متاسفانه رفته رفته این مساله بیشتر می‌شود.

فریدون بابایی‌اقدم هم با اشاره به نامه فرمانداری ابراز داشت: فکر می‌کنم سوءتفاهمی پیش آمده زیرا فرماندار فردی مردمی و اهل تعامل است، بهتر است جلسه‌ای برگزار شود تا این سوء تفاهمات حل شود.

روح الله دهقان‌نژاد هم در خصوص ایراد فرمانداری به برگزاری هفته فرهنگی تبریز در آلمان عنوان کرد: به نظرم با اضافه کردن ردیف بودجه این مصوبه مشکل حل شود و مساله‌ای وجود نخواهد داشت.

حجت الاسلام برگی هم در واکنش عنوان کرد: هیئت تطبیق رسما هزینه خواسته و نه ردیف بودجه؛ در چنین شرایطی که صبح شیر را به یک قیمت و شب به قیمت دیگر میخریم چطور می‌توان هزینه هفته فرهنگی در آلمان را برآورد کرد؟

در نهایت اعضای شورا با اصرار بر مصوبه موافقت کردند.

دستور جلسه بعدی بررسی نامه رئیس هیئت تطبیق مصوبات و فرماندار شهرستان تبریز در خصوص مصوبات با موضوع اعمال مساعدت به یکی از شهروندان بود که هوشیار، شهردار تبریز توضیح داد: در حق این خانم اجحاف شده و ۱۵ سال است که در بهزیستی نگه داری می‌شود.

وی ادامه داد: اعضای شورا به این فرد ۲۰۰ میلیون هبه اختصاص داده و این مساله جزو اختیارات اعضای شورا است.

بابایی اقدم هم در این خصوص گفت: احساس می‌کنم هیئت نظارت و شورا از همدیگر فاصله می‌گیرند و اکثرا مصوبات را رد می کنند، خواسته این خانم این است که سه دانگ به نام ایشان باشد .

وی ادامه داد: چندین سال است که با این خانم با مشکل مواجه هستیم و از فرماندار درخواست داریم با این موضوع موافقت کنند

یاسین بجانی هم در این خصوص عنوان کرد: مسئولان شهرداری به این خانم ظلم کرده‌اند، ای کاش کسی از حق این خانم دفاع می‌کرد ، بهتر است بجای ۲۰۰ میلیون این مبلغ را ۵۰۰ میلیون کنیم و فرمانداری هم با این موضوع موافقت کنند

شهرام دبیری هم با پیشنهاد لایحه جدید گفت: در حق این خانم اجحاف شده است و باید نظر فرمانداری را در این مورد بدانیم که چرا به این موضوع ایراد گرفته‌اند، بعدا هم لایحه جدید در این خصوص به شورا بیاید.

اعضای شورا در نهایت با این مساله موافقت کردند.

دستور جلسه بعدی لایحه دو فوریتی شهرداری مبنی بر احداث زائرسرا و مرکز خدمات اربعین حسینی به مردم بود که هوشیار، شهردار تبریز در این خصوص اظهار داشت: در دو سال گذشته به خاطر شیوع ویروس کرونا بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی با مشکل برگزار می‌شد، اما با فروکش کردن این ویروس، فعالیت‌های فرهنگی و… افزایش‌یافته و در همین راستا امسال مراسم اربعین برگزار و پیش‌بینی می‌شود ۴ میلیون نفر در این مراسم حضور یابند.

وی در خصوص احداث زائرسرا و مرکز خدمات و اسکان مربوط به عتبات عالیات آذربایجان شرقی در مرز مهران گفت: اکثر استان‌ها در این زمینه فعال بوده‌اند. شهرداری مهران در این خصوص زمینی در اختیار ستاد عتبات استان‌های مختلف قرار داده‌اند که اگر مرکز مذکور احداث نشود، زمین‌های اهدایی به شهرداری مهران بازگردانده می‌شود.

احد صادقی، دبیر شورای اسلامی شهر تبریز هم در این خصوص عنوان کرد: این زائرسرا مختص زائران اربعین نبوده و هم استانی‌ها و همشهریان عزیز می‌توانند در طول سال از امکانات آن بهره‌مند شوند. همچنین مساعدت ۲ میلیارد تومانی بخش کوچکی از هزینه‌های احداث این مرکز بوده و مابقی آن توسط سایر نهادها، مردم و خیرین تأمین می‌شود.

در ادامه حجت الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر با انتقاد از صحبت‌های طولانی اعضا گفت: هرکدام از اعضای شورا یک ساعتی را صرف حرف زدن در مورد مسائل میکنند و وقتی هم ما میخواهیم دو تذکر جدی را مطرح کنیم اعلام می‌کنند که وقت تمام شده است.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم ما هم حرف بزنیم به اندازه چندساعت موضوع داریم که بگوییم اما ما ادب می‌کنیم تا صحبت‌ها تمام شود و در آخر هم وقت به ما نمی‌رسد، هرجلسه موضوعات و تذکرات را در کیف گذاشته و برمی‌گردانم.

زعفرانچیلر با انتقاد از نحوه مدیریت عنوان کرد: جای تاسف است که باد از این همه مدت ما به اعضا بگوییم که به اندازه حرف بزنند تا برای دیگر اعضا هم وقت بماند.

وی ادامه داد: من شوراهای شهرهای دیگر را دنبال می‌کنم و جای تاسف است که ما امکانات نداریم حتی یک پاورپوینت به نمایش بگذاریم یا لپ تاب به سیستم وصل کنیم، امکانات ما در حد یک روستاست.//اناج

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا