اخبارتبریز-1

عزم دولت رفع موانع تولید و حل مشکلات کارگران است

تراب محمدی روز پنجشنبه در بازدید از مجتمع لیفتراک سازی تبریز اظهار کرد: ما به عنوان سربازان نظام در راستای عمل کردن به شعار سال، در جهت رفع مشکلات کارخانه ها در کنار صنعتگران و تولیدکننده ها هستیم.
وی با بیان اینکه در راستای رفع مشکلات کارخانه ها، کمیسیون کارگری در محل کارخانه ها تشکیل می شود، افزود: صاحبان کارخانه ها به نوعی خیر محسوب می شوند که سرمایه و وقت خود را وقف کار و تولید می کنند.

وی با قدردانی از فعالان عرصه اقتصاد و تولید، خاطرنشان کرد: امنیت اقتصادی کشور مرهون تلاش تولیدکننده هاست.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه برای حمایت از تولید داخلی و رونق تولید و اشتغال، اولین کار ما این است که موانع موجود را رفع کنیم، گفت: لیفتراک سازی تبریز جزء کارخانه هایی است که به علت کیفیت بالای محصول همیشه بازار فروش و مشتریان خاص خود را دارد و ممنوعیت وارادات این محصول بیانگر حمایت جدی دولت از تولیدکنندگان داخلی است.

مدیرکل امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه هدف از حضور میدانی اعضای کمیسیون کارگری در کارخانه های استان ایجاد راهبردهای موثر در تحقق رونق تولید و اشتغال مبتنی بر بیانات و تاکیدات رهبری است، اظهارداشت: با رصد دقیق و موشکافانه مسایل و مشکلات حوزه تولید و کارگری استان با شناسایی ظرفیت ها آسیب ها و تهدیدهای عرصه تولید با تمام توان در جهت رفع مشکلات قدم برخواهیم داشت.
حسن حقیقیان بیان کرد: دغدغه اصلی سیاست گذاران استان حمایت از تولید ملی و تقویت شاخص های اقتصادی استان و دستیابی به رشد اقتصادی مداوم و پایدار است.

وی با اشاره به صبغه درخشان کارخانه لیفتراک سازی افزود: تلاش مجموعه مدیریتی استان این است که لیفتراک سازی تبریز که اولین و بزرگترین تولیدکننده لیفتراک در خاورمیانه است با اتکا به دانش و فناوری روز به جایگاه اصلی و بی بدیل خود در عرصه تولید بازگردد.

مدیرعامل و رییس هیات مدیره کارخانه لیفتراک سازی تبریز هم با بیان صبغه کارخانه و کیفیت بالای محصولات خود گفت: از سال ۱۴۰۰ تا کنون حقوق معوقه نداشته ایم.

پورولی ادامه داد: با راه اندازی واحد دیفرانسیل در کارخانه که قبلا از کشور بلغارستان وارد می کردیم، باعث صرفه جویی ارزی شده و بر نیروی کارمان اضافه کرده ایم.

وی با تاکید بر افزایش پلکانی تولیدات این واحد به نسبت سال های گذشته اظهار داشت: نسبت به سال گذشته تولید افزایش پیدا کرده و بازارخوبی برای فروش داریم، ولی نبود کارت بازرگانی این واحد را در صادرات دچار مشکل کرده است.

پورولی گفت: بحران سرمایه در گردش داریم که اگر این مشکل حل شود، می توانیم هم تولید و هم تعداد کارکنان را افزایش دهیم.

وی اظهار داشت: ظرفیت اسمی تولید لیفتراک در پروانه ۷۰۰ دستگاه می باشد، ولی با توجه به مشکلات پیش رو هم اکنون تولید کمتر بوده و با رفع مشکلات کارخانه، تولید را تا پایان سال به ظرفیت اسمی نزدیک خواهیم کرد.

مجتمع لیفتراک سازی سهند تبریز از جمله شرکت‌هایی است که در نقش پشتیبانی نزدیک نیم قرن فعالیت در کشور توانسته در خدمت کلیه صنایع باشد در این راستا مجتمع لیفتراک سازی سهند برای نخستین بار در خاورمیانه در سال ۱۳۵۰ تاسیس و راه اندازی شده و تاکنون توانسته با تولید مونتاژ و توزیع بیش از ۱۷ هزار نوع لیفتراک و یدک کش اعم از دیزلی، برقی، گازی و دوگانه سوز و انواع تجهیزات انبارداری گام های بزرگی در عرصه صنعت و تولید بردارد.

این شرکت برای اولین بار در داخل ایران توسط نیروهای متخصص خود موفق به تولید کامل دیفرانسیل (درایو اکسل) شده است، همچنین با همکاری شرکت های دانش بنیان مستقر در این واحد کارهای اولیه جهت تولید لیفتراک های برقی انجام شده است.//ایرنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا