اخبار

افزایش بازرسی از بازار توزیع گوشت تبریز در ایام پایانی سال

مدیر عامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: با هدف خدمت‌رسانی و جلوگیری از صدمات جبران ناپذیر توزیع گوشت غیر بهداشتی و فاقد شناسنامه در روزهای پایانی سال و در آستانه عید نوروز، بازرسی‌های سطح شهر را افزایش می‌دهیم تا مردم با آسایش خاطر گوشت خود را در سطح شهر تهیه کنند.

کریم قدرتی ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: بازدید مستمر از قصابی‌ها با تشدید تیم‌های بازرسی توسط واحد بازرسی سازمان با همکاری اداره کل دامپزشکی استان و اتحادیه قصابان در سطح شهر با جدیت اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به شرایط اخیر و بروز بحران جهانی ویروس کرونا و ضمن تاکید بر نکات و الزامات بهداشتی در خصوص استفاده از تجهیزات ایمنی فردی پرسنل مراکز عرضه گوشت و در راستای مقابله و پیشگیری از انتقال بیماریهای ویروسی بیان کرد: با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، لازم است شهروندان از خرید گوشت گوشت قرمز فاقد شناسنامه و مهر دامپزشکی و با برچسب مخدوش و گوشت چرخ شده های اماده خودداری کنند.

قدرتی اضافه کرد: گوشت قرمز مصرفی علاوه بر قیمت مناسب باید از کیفیت خوب و استاندارداهای بهداشتی برخوردار باشد.

مدیرعامل کشتارگاه تاکید کرد: تامین امنیت غذایی مردم، وظیفه‌ای خطیر برای دستگاه‌های ذی‌ربط بوده و به هیچ عنوان امکان اغماض در آن وجود ندارد.

به گزارش باش خبر به نقل از روابط عمومی کشتارگاه تبریز، وی ادامه داد: در جریان کشتارهای روزانه دام‌های سبک و سنگین در کشتارگاه، نظارت‌های بهداشتی توسط متخصصان امر مبنی بر آزمایش دام‌های ذبح شده و همچنین رعایت دستورالعمل زنجیره پیش سرد قبل از توزیع گوشت انجام می‌شود و از خروج هر گونه گوشت تازه ذبح شده بدون سپری کردن زنجیره پیش سرد ۲۴ ساعته جلوگیری شده و دام‌های مشکوک به هر نوع بیماری ضبط و معدوم می‌شوند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا