اخبار

غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی آذربایجان‌شرقی افزایش می‌یابد

محمد امیدفر، روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار افزود: این وضعیت موجب کاهش کیفیت هوا به ویژه در شهرهای پرجمعیت و صنعتی استان شده و در برخی نواحی با مه رقیق و غبار محلی همراه است.

وی اظهار داشت: در این مدت، شاخص کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروه های حساس و در برخی ساعات ناسالم برای تمام گروه ها به ویژه در تبریز افزایش می یابد.

رییس گروه پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی توصیه کرد تمامی گروه های سنی به ویژه کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی، امروز و فردا از تردد غیرضروری در سطح شهر به ویژه مناطق آلوده خودداری کنند.

امیدفر، مدیریت و کاهش تردد خودروها، مدیریت سوخت و زمان فعالیت واحدهای صنعتی در سطح و حومه تبریز و عدم انجام فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز در شهرهای صنعتی و پرجمعیت استان را خواستار شد.

وی یادآوری کرد: از اواخر فردا چهارشنبه با نفوذ سامانه جدید بارشی به استان و ناپایداری جو بر میزان ابرها افزوده شده و موجب وزش باد تا گاهی نسبتا شدید، بارش باران و برف و بروز مه می شود.

امیدفر، با اشاره به کاهش نسبی دما از اواخر چهارشنبه، افزود: با بروز این وضعیت، اختلال در تردد، کولاک برف، لغزندگی جاده ها، مه گرفتگی و کاهش دید افقی پیش بینی می شود.

آذربایجان شرقی منطقه ای سردسیر و کوهستانی است و از لحاظ تقسیم بندی های اقلیمی جزو مناطق نیمه خشک به حساب می آید.

آب و هوای این استان به طور کلی سرد و خشک است ولی به علت تنوع توپوگرافیکی از اقلیم های متفاوتی برخوردار است.

این استان همواره تحت تأثیر باد های سرد شمالی و سیبری و بادهای مرطوب دریای سیاه و مدیترانه و اقیانوس اطلس همچنین بادهای محلی متاثر از کوهستان های سبلان در شرق، سهند در غرب و جنوب غربی، رشته کوه های قره داغ در شمال، رشته کوه های تخت سلیمان و اربط در جنوب، ارتفاعات بزقوش در جنوب شرق و قوشاداغ در شمال شرق استان قرار دارد.

در کلان شهر ۱.۸ میلیون نفری تبریز هشت ایستگاه سنجش کیفیت هوا وجود دارد.//ایرنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا