پرویز هادی در هشتمین جلسه کمیسیون ورزش و جوانان اظهار کرد: تقریبا سه و نیم میلیارد فقط هزینه تعمیر سالنهای ورزشی شهرداری تبریز بوده که باید برای بازسازی و بهسازی سالنها اقدامات اساسی ترتیب داده شود.
وی افزود: موضوع بودجه حوزه ورزشی را به کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز ارجاع دادهایم تا در این راستا نیز تصمیماتی گرفته شود.
هادی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه شورای ششم به موضوع ورزش اهمیت ویژهای میدهد، تصریح کرد: برای احیای ورزش محلات نیز برنامههایی داریم و یکی از دغدغههای اصلی ما به شمار میرود.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، یادآور شد: در تلاشیم سازمان ورزشی و فرهنگی تفکیک داده شده تا به موضوع ورزش بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه اذعان داشت: اگر کاربری ورزشی در سطح شهر داریم این مکان را در کمیسیون معرفی کنید تا به بخش خصوصی با عنوان مشارکت ارائه بدهیم و در افزایش سرانه ورزشی نتایج مثبتی را شاهد باشیم.
هادی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص نیروی انسانی توضیح داد: باید افراد را ملزم کنیم تا به سِمت خود بازگردند، ضروری است تا نجات غریقان به سِمت خود بازگشته و به فعالیتشان ادامه دهند.
وی در خصوص آکادمی ورزشی بیان کرد: میخواهیم با هیاتهای ورزشی تعاملی در خصوص آکادمی ورزشی داشته باشیم و در رابطه با راهاندازی تصمیماتی اتخاذ کنیم.
هادی با بیان اینکه در حاشیه شهر فضای ورزشی بسیار اندک است، اذعان داشت: مثلا در منطقه ملازینال یک درصد هم فضای ورزشی وجود ندارد، مناطق حاشیهای مستعد این است که در خصوص ورزش بانوان اقدامات مهمی را شاهد باشد.
ورزش محلات باید زنده شود
فریدون باباییاقدم، نایب رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز هم در ادامه اضافه کرد: در دوره گذشته آسیبی برای ورزش شهرمان وارد شده بود که بهتر است در این دوره به دور از حواشی به فعالیت ادامه دهیم.
وی با بیان اینکه موضوع کارگروه بهتر است تعیین تکلیف شود، ادامه داد: پیشنهادم این است که برنامهریزیهایی برای تعمیر و نوسازی فضاهای ورزشی ترتیب دهیم و استارت کار را از هفته آتی شروع کنیم.
باباییاقدم در بخش دیگری از سخنانخود با بیان اینکه ما مصمم احیای سازمان ورزش هستیم، متذکر شد: در کنار این موضوع در تلاشیم ورزش محلات را زنده کرده و با اقدامات ارزنده بتوانیم برای شهروندان در حوزه ورزشی اقدامات در خور شأنی انجام دهیم.
نایب رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، افزود: به نظرم بهتر است برای مناطق مدیر ورزشی در نظر بگیریم تا مسوولیتشان صرفا برای رفع تکلیف نباشد، اگر این اتفاق بیفتد ما به سمت موفقیت گام بر خواهیم داشت.
باباییاقدم در خصوص املاک نیز گفت: مشاوران شهرداری میتوانند با تعامل اداره اوقاف وارد فعالیت شده و از زمینهای خالی در حوزه ورزشی استفاده کنند.
افراد باید به جایگاه خود بازگردند
حکیمه غفوری، دبیر کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه این جلسه در رابطه با نیروی انسانی سازمان ورزش بیان کرد: به نظر من تا زمانی که این افراد را ملزم نکنیم به جایگاه خود باز نخواهند گشت، شهرداری باید نامه بدهد تا نیروهایی که سابق در سازمان ورزشی جذب شدهاند به محل کار خودشان باز گردند.
دبیر کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامیشهر تبریز ادامه داد: پیشنهادم این است که ابتدا کسانی که مشتاق برای بازگشت به سِمت قبلی خود هستند، بازگردانده شود و پس از آن هم در صورت نیاز مابقی نیروها برگردند.
یاسین بجانی، عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز هم در ادامه این جلسه اظهار کرد: اصلیترین هدف ما از تشکیل کمیسیون توسعه سرانه ورزشی است تا بتوانیم اماکن ورزشی را حفظ و نگهداری کنیم.
این عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز ابراز کرد: آسایش و رفاه اجتماعی زمانی تحقق مییابد که همگان از آن بهره ببرند، همانطور که مستحضرید در آخرین روز هفته معلولیت هستیم و خواهشم این است، حتما برای این قشر نیز برنامههایی در حوزه ورزشی و تایم اختصاصی در نظر گرفته شود.
//فارس