اخبار

دستگاه حفاری طرح انتقال آب ارس در ۲ ماه آینده نصب می‌شود

عابدین خرم روز سه شنبه پس از بازدید از ایستگاه پمپاژ طرح انتقال آب ارس به تبریز در جلفا افزود: طرح انتقال آب ارس به دشت تبریز از ابرپروژه‌های ملی در این منطقه است که تکمیل آن برای ما اولویت دارد.

وی گفت: دولت مردمی با جدیت تمام به دنبال رفع موانع تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام از جمله طرح انتقال آب رودخانه مرزی ارس به تبریز و دیگر شهرها و روستاهای سر راه است که تحقق این امر، به رشد اقتصادی منجر خواهد شد.

وی اضافه کرد: با استقرار و آغاز به فعالیت دستگاه حفاری، مرحله تکمیل تونل این پروژه با سرعت بیشتری اجرا می شود.

استاندار آذربایجان شرقی اظهار داشت: اینکه پروژه‌های توسعه‌ای آذربایجان شرقی از اعتبارات داخل استان و منطقه آزاد ارس تامین می‌شود و هیچ بار مالی به دولت تحمیل نمی‌کند، بسیار مهم است.

وی خاطرنشان کرد: سهم توسعه، اشتغال و درآمد سرانه استان از رهگذر همین پروژه‌ها تامین می‌شود و باید این فرآیند را به واسطه ظرفیت‌های درون‌زا تکمیل کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی تأکید کرد: باید با یک نگاه فرابخشی و ملی به سمت رفع مشکلات برویم و اگر نگاه مدیران و مسئولان، ملی باشد، تمام منطقه از آن منتفع خواهد شد.

خط ۱۳۵ کیلومتری انتقال آب رودخانه مرزی ارس به تبریز و شهرها و روستاهای سر راه، با گذشت هشت سال از شروع آن هنوز ۳۵ کیلومتر پیشرفت فیزیکی دارد و تلاش برای تکمیل آن از طریق تزریق اعتبارات مالی مورد نیاز از جمله مطالبات مردم آذربایجان شرقی از دولت سیزدهم است.

قبل از این پیشرفت فیزیکی کند طرح انتقال آب ارس به تبریز به عنوان راهکار اصلی خروج این کلان شهر ۲ میلیون نفری از بحران کمبود آب، به ویژه در سال های پیش رو، نگرانی مسوولان استان و مردم را برانگیخته بود و آنان با اشاره به اجرای کلان طرح های مشابه در دیگر مناطق کشور می گفتند که هر گونه تعلل در تسریع این طرح، می تواند عواقب غیرقابل جبرانی برای تبریز و دیگر شهرها و روستاهای سر راه در سه چهار سال آینده داشته باشد.//ایرنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا