اخبارتبریز-1

منتخب شورا: شهردار آینده تبریز باید حداقل در حد وزیر باشد

منتخب شورای اسلامی تبریز با اشاره به لزوم تغییر و تحول در مدیریت شهری گفت: شهردار آینده تبریز باید حداقل فردی در حد وزیر باشد.

حجت الاسلام رسول برگی، روز چهارشنبه با حضور در مرکز آذربایجان شرقی با بیان اینکه انتخاب شهردار از وظایف مهم شورای شهر است، افزود: با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه آذربایجان سر ایران و تبریز مغز آن است، تلاش می شود با تعامل سایر اعضای شورای جدید شهردار آینده در حد وزیر انتخاب شود.

وی با اشاره به اینکه شهرداران کلانشهرها به عنوان رجل سیاسی شناخته می شوند، اظهار کرد: در قانون برخی شاخصه ها در مورد شهردار مشخص شده ولی در کنار آن ها باید دارای شرایط عرفی، اجتماعی و بومی نیاز است و شهردار آینده تبریز باید دارای جایگاه مدیریت بالایی داشته و گستره دید آن بلند باشد.

منتخب شورای اسلامی تبریز گفت: شهردار آینده تبریز در کنار اینکه در عمران و شهرسازی توانمند باشد باید به مسایل مدیریت شهری اشرافیت داشته باشد چراکه اعضای شورا ساختمان به شهردار تحویل نمی دهند که فقط در آن کارهای عمرانی انجام می شود بلکه یک شهر به عنوان موجود زنده به شهردار تحویل می دهند.

حجت الاسلام برگی با بیان اینکه شهردار آینده تبریز باید در مدیریت شهر ابتکار عمل داشته باشد، ادامه داد: شهردار باید شهر را موقع بیماری، سلامتی، هیجان، شادی، غم و غصه مدیریت کند و وابستگی جناحی نداشته باشد.

وی یادآوری کرد: براساس کلام رهبر معظم انقلاب در گام دوم انقلاب و مکتب شهید سلیمانی در برهه کنونی در کشور جناح معنی ندارد و افراد به انقلابی و غیرانقلابی تقسیم می شوند و افراد انقلابی کسانی هستند که به مردم خدمت و غیرانقلابی افرادی هستند که به مردم خیانت می کنند.

منتخب شورای اسلامی تبریز گفت: شهردار آینده تبریز باید فارغ از مسایل جناحی و سیاسی آنچنانی، پاکدست بوده و با بدنه شهر تعامل داشته باشد و علاوه بر اینکه در این شهر شناخته شده باشد بلکه در مرکز کشور نیز دارای جایگاه ویژه ای باشد و بتواند برخی از مشکلات تبریز را با رایزنی با کابینه دولت و وزرا حل کند.

حجت الاسلام برگی با اشاره به اینکه برای شهرداری تبریز باید فردی موفق و به تمام معنا قدرتمند و پرتوان انتخاب شود، افزود: شهردار باید از لحاظ فرهنگ بومی برای شهر شناخته شده باشد چراکه تبریز دارای یک فرهنگ نیست و در سال های گذشته مسوولان از اطلس فرهنگی شهر غافل شده و نقشه راه برای کل شهر داده شده است.

وی اظهار کرد: در این نقشه راه، مسایل فرهنگی و ذایقه های متنوع ساکنان مناطق مختلف شهر لحاظ نشده است و شهردار آینده تبریز باید اشرافیت کامل به بومی نگری نسبت محلات مختلف شهر داشته و از محلات و فرهنگ آنان شناخت داشته باشد.

منتخب شورای اسلامی تبریز با تاکید بر وجود تعامل بین شهردار آینده با شهروندان، گفت: شهردار برای مدیریت شهری و خانواده بزرگ شهری تبریز باید پدرگونه عمل کند.

انتخابات امسال نقطه عطفی در گام دوم انقلاب است

منتخب شورای اسلامی تبریز با اشاره به مشارکت گسترده مردم در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی گفت: مردم در این انتخابات کار اساسی در جهت گام دوم انقلاب قدم برداشته و سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی نقطه عطفی در گام دوم انقلاب است.

حجت الاسلام برگی با تاکید بر اینکه باید قدردان مردم بود که با وجود مشکلات زیاد معیشتی در این انتخابات شرکت کردند، ادامه داد: نتیجه این انتخابات به نفع انقلاب اسلامی رقم خورد و با وجود کاهش آرا، مردم تیزبینانه و هوشیارانه در آن شرکت کرده و با بصیرت رییس جمهور و منتخبان خود را انتخاب کردند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت مردم در این دوره از انتخابات متفاوت بود، یادآوری کرد: با وجود هجمه، فشار و تبلیغات گسترده دشمنان، مردم خارق العاده در این انتخابات شرکت کردند.

حجت الاسلام برگی افزود: در این انتخابات دوستان جاهل از دشمنان دانا بیشتر به کشور ضربه زده و با تحریم رای برخی مشکلات بوجود آوردند ولی مردم با مشارکت گسترده در این انتخابات رای بزرگی به دشمنان داخلی و خارجی دادند.

جایگاه شورای اسلامی تبریز دوباره احیا می شود

منتخب شورای اسلامی تبریز گفت: شورای شهر در دوره های گذشته به شورای شهرداری تبدیل شده بود ولی در دور جدید شورای شهر دوباره به جایگاه اصلی خود به عنوان شورای شهر برمی گردد.

حجت الاسلام برگی ادامه داد: در پنج دوره قبلی به شورای تبریز ظلم شده و به این شورا به عنوان شورای شهرداری نگاه شده، شان آن شکسته شده و پتانسیل آن رو به افول رفته است.

وی اظهار کرد: اگر شورای اسلامی تبریز به جایگاه اصلی خود بازگردد خیلی از مشکلات شهروندان و مدیریت شهری رفع می شود و انتظارات مردم از شورا برآورده می شود.

منتخب شورای اسلامی تبریز با اشاره به اینکه برخی ها اعلام می کنند که یک روحانی در شورای شهر چکار می کند، گفت: حق با مردم است چرا که شورای شهر را به شورای شهرداری و شورای آسفالت، جوی آب و امثال آن تبدیل کرده بودند و در این شورا روحانی جایگاهی ندارد.

حجت الاسلام برگی افزود: در صورتی که شورای شهر در کنار توجه به مسایل عمرانی، اقتصادی و بهداشتی به مسایل اجتماعی و فرهنگی مطرح شود نقش روحانی و اقشار مختلف جامعه در آن پررنگ خواهد شد.

شهر پدیده ای فرهنگی و اجتماعی است

منتخب شورای اسلامی تبریز با اشاره به علاقه خود برای عضویت در کمیسیون های فرهنگی و اجتماعی و نظارت و ارزیابی، گفت: شورای منتخب باید به مسایل فرهنگی و اجتماعی ورود پیدا کند و ظلمی که به این شهر شده شوراهای شهر قبلی، شهر را به عنوان پروژه عمرانی حفظ کرده اند و فقط به دنبال ساخت و ساز و زیرگذر و روگذر بوده اند.

حجت الاسلام برگی ادامه داد: نبود پروژه عمرانی در شهر موجب مرگ شهر می شود و همیشه باید در حال نوسازی، ساخت و ایجاد تسهیلات مختلف برای رفاه مردم بود ولی با توجه به اینکه شهر پدیده ای فرهنگی و اجتماعی است در آن صورت کمیسیون فرهنگی و اجتماعی به مهمترین کمیسیون شورای شهر تبدیل می شود.

وی با بیان اینکه اگر فرهنگ در شهر نباشد و تنها به ساخت و ساز توجه شود شهر به بتن شهر تبدیل و بی روح می شود، یادآوری کرد: هم اکنون مردم تبریز در مسایل فرهنگی، هنری و ورزشی با مشکل مواجه هستند.

سرانه ورزشی تبریز پنج برابر کمتر از جلفاست

منتخب شورای اسلامی تبریز گفت: تبریز جزو سه شهر اول کشور است که زنان آن دارای بیشترین میزان افسردگی را دارند و امکان تفریح و ورزش در این شهر برای این قشر وجود ندارد.

حجت الاسلام برگی با بیان اینکه حداقل سرانه ورزشی در شهرهای در حال توسعه باید یک متر باشد، افزود: سال هاست که سرانه ورزشی در تبریز در ۲۵ تا ۲۷ سانتی متر درجا می زند که بخشی از آن به باغشمال و زورخانه های مربوط به دوران قدیم برمی گردد.

وی اظهار کرد: در مقایسه با شهرهای استان سرانه ورزشی تبریز پنج برابر کمتر از سرانه ورزشی جلفا است و این موضوع برای تبریز درد است و باید با احداث ورزشگاه های مختلف سرانه ورزشی کشور را ارتقا داد.

منتخب شورای اسلامی تبریز با بیان اینکه شورای دور گذشته تبریز به بهانه توسعه ورزش همگانی، توجه به ورزش قهرمانی را کنار گذاشتند، گفت: در این دوره نه ورزش همگانی پیش رفت و نه به ورزش قهرمانی توجه شد.

حجت الاسلام برگی با بیان اینکه در بیش از ۲۴ رشته ورزشی، تبریز دارای قهرمان بین المللی و کشوری داشت، ادامه داد: توسعه فرهنگسراها در این شهر کاریکاتوری بوده و در یک منطقه به آن بیشتر توجه شده و در یک منطقه به حال خود رها شده است.

وی یادآوری کرد: سرانه فرهنگسراها در تبریز باید حداقل ۷۰ سانت برای هر فرد باشد در حالی که این سرانه هفت سانت نیست و باید به توسعه زیرساخت های ورزشی و فرهنگی این شهر توجه بیشتری شود.

شورای شهر باید با نهادهای دولتی و خیران تعامل مناسب داشته باشد

منتخب شورای اسلامی تبریز گفت: شورای شهر باید با استاندار، فرماندار، نمایندگان مجلس، دولت و خیران شهر تعامل داشته باشد و باید از ظرفیت آنان برای رفع مشکلات شهری استفاده کنند.

حجت الاسلام برگی با تاکید بر استفاده از ظرفیت های خیرین فرهنگی، ورزشی، اجتماعی، عمرانی و سایر حوزه ها، افزود: فرد خیری مانند «مردانی آذر» وجود دارد که برای قدردانی از آن باید خیابانی به نام وی زده شود و در شورای شهر از وی و چنین خیرانی تجلیل کرد.

وی اظهار داشت: با استفاده از ظرفیت خیران و به دست آنان می توان امکانات مختلف ورزشی، فرهنگی و اقتصادی برای شهروندان و جوانان ایجاد کرد.

منافذ فساد در مجموعه شهرداری باید بسته شود

منتخب شورای اسلامی تبریز با بیان اینکه قاطبه ۱۳ منتخب شورای شهر تبریز عدالت خواهی و ضد فساد است، گفت: فساد حرکتی نامرئی است که باید منافذ آن در مجموعه شهرداری بسته شود و اینکه قانون، بخشنامه، ارتباط بیجا با ارباب رجوع یا عدم ارتباط با ارباب رجوع، فساد ایجاد کرده باید شناسایی شود.

حجت الاسلام برگی ادامه داد: از لحاظ نظارتی باید وارد شد و راه های نفوذ فساد را شناسایی کرد و یکی از راه های از بین بردن منافذ فساد ارتباط مستقیم مسوول با ارباب رجوع است.

رسانه های از اعضای شورای شهر مطالبه گری کنند

منتخب شورای اسلامی تبریز با بیان اینکه رسانه ها زبان گویای مردم هستند، گفت: رسانه ها باید از اعضای شورای شهر مطالبه گری داشته و پیگیر شعارها و برنامه های اعلام شده منتخبان شورا در دوران تبلیغات باشند.

حجت الاسلام برگی، افزود: رسانه ها باید در این زمینه برنامه ای مطالبه گر انه داشته و به صورت سلسله وار در چهار سال آینده آن ها را به چالش بکشند. //ایرنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا