اخبار

۶۰ درصد پلاستیک «کمپوست‌پذیر» خانگی کاملا تجزیه نمی‌شود

در یک مطالعه تحقیقی در سطح کشور انگلیس ، محققان دریافتند که ۶۰ درصد از پلاستیک‌های قابل کمپوست خانگی (home-compostable plastics) به طور کامل در سطل‌های کمپوست خانگی تجزیه نمی‌شوند و به ناچار سر از خاک درمی‌آورند

در یک مطالعه تحقیقی در سطح کشور انگلیس ، محققان دریافتند که ۶۰ درصد از پلاستیک‌های قابل کمپوست خانگی (home-compostable plastics) به طور کامل در سطل‌های کمپوست خانگی تجزیه نمی‌شوند و به ناچار سر از خاک درمی‌آورند.

به گزارش باش خبر وبه نقل از ایرنا از «سای تک دیلی»، این مطالعه همچنین نشان داد که #شهروندان در مورد برچسب های #پلاستیک‌های قابل #کمپوست و زیست تخریب پذیر سردرگم هستند که این مساله به دفع نادرست #زباله‌های_پلاستیکی منجر می‌شود. نتایج این تحقیق نیاز به بازنگری و طراحی مجدد این سامانه ظاهرا پایدار برای مدیریت زباله های پلاستیکی را مورد تاکید قرار داده است.

آلودگی پلاستیکی #جهانی یکی از بزرگترین چالش های زیست محیطی زمان ما است. گزارش جدید سازمان همکاری #اقتصادی و توسعه (OECD) نشان می‌دهد مصرف پلاستیک در ۳۰ سال گذشته چهار برابر شده است. در سطح جهان تنها ۹ درصد از زباله‌های پلاستیکی بازیافت می‌شوند؛ در حالی که ۵۰ درصد آنها به اماکن دفن زباله می‌روند؛ ۲۲ درصد خارج از سیستم های مدیریت زباله می‌مانند و ۱۹ درصد سوزانده می‌شوند.

۶۰ درصد پلاستیک «کمپوست‌پذیر» خانگی کاملا تجزیه نمی‌شود

در پاسخ به این بحران آلودگی، چندین کشور اهدافی را برای حذف تمام پلاستیک های یک بار مصرف و تولید بسته بندی های پلاستیکی ۱۰۰ درصد قابل بازیافت، قابل استفاده مجدد یا قابل کمپوست (compostable) تا سال ۲۰۲۵ تعیین کرده اند.

با افزایش تقاضا برای محصولات پایدار، پلاستیک های قابل کمپوست هم رایج تر می‌شوند. کاربردهای اصلی پلاستیک های قابل کمپوست شامل بسته بندی مواد غذایی، کیسه‌ها ، فنجان و بشقاب، کارد و چنگال و کیسه های زباله های زیستی (bio-waste bags) می‌شود. اما این نوع پلاستیک ها برخی از مشکلات اساسی را هم دارند. کاربرد آنها تا حد زیادی شامل تنظیم مقررات نشده است و ادعاها در مورد مزایای زیست محیطی آنها هم اغلب اغراق آمیز است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا