اخبار

۳۰ واحد فرآوری انگور و تولید کشمش در قزوین فعال است

۳۰ واحد فرآوری انگور و تولید کشمش در قزوین فعال استبه گزارش ایرنا، فاطمه خمسه روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: بیشترین محصول کشمش استان قزوین به کشور عراق،  کشورهای حاشیه خلیج فارس و اروپا صادر می‌شود و برگشتی در محصول به خاطر کیفیت پایین نداریم.
وی گفت: بر اساس آزمایش‌های انجام شده باقی مانده سموم در کشمش استان وجود ندارد و از سال گذشته نظارت سختی بر واحدهای توزیع سم انگور داشته‌ایم .
خمسه افزود:همچنین کلاس‌های آموزشی زیادی را برای تولید محصول برگزار کرده ایم و اطلاع رسانی لازم را برای تولید محصول با کیفیت انجام داده ایم .
وی اضافه کرد: برای پایداری صادرات محصول کشمش، بهترین گزینه خرید محصول از کشاورزان به صورت قراردادی است تا کشاورزان با رغبت بیشتری محصول با کیفیت تولید کنند .
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین افزود: هم اکنون بیش از ۳۱ هزار هکتار باغ انگور در استان داریم که بیشترین سطح زیر کشت مربوط به انگور ارقام بی دانه سفید، قرمز و عسگری است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا