اخبار

۲۳ نفر از پرسنل اورژانس زنجان به کرونا مبتلا شدند

۲۳ نفر از پرسنل اورژانس زنجان به کرونا مبتلا شدنددکتر اصغر جعفری روز سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان که به صورت آنلاین برگزار شد، با اشاره به فعالیت‌های اورژانس در ایام کرونایی افزود: این بخش نیز همزمان با شیوع کرونا و همگام با سایر دستگاه‌های اجرایی و معاونت‌های دانشگاه علوم پزشکی استان خدمت رسانی به گروه‌های هدف را آغاز کرد که در این راستا سه دستگاه آمبولانس به انتقال بیماران مشکوک به کووید- ۱۹ و به عبارتی بیماران تب‌دار و تنفسی در شهر زنجان اختصاص یافت.
وی اضافه کرد: مابقی آمبولانس‌های اورژانس نیز کار انتقال بیماران تصادفی، قلبی و عروقی وسکته های مغزی را انجام می دادند بطوریکه آمبولانس هایی که درگیر انتقال بیماران مشکوک کرونایی بودند، از  چرخه ماموریت های دیگر خارج شدند.
این مسؤول ادامه داد: بر این اساس در سه پایگاه مختلف شهری با هدف رسیدن در حداقل زمان ممکن و در هر شهرستان نیز یک دستگاه آمبولانس برای جابجایی بیماران مشکوک کرونایی در نظر گرفته شد که این خودروها به سیستم اکسپژن رسانی به بیماران که یکی از درمان های مهم محسوب می شود، مجهز هستند.
وی اظهار داشت: پرسنل اورژانس استان نیز در جابجایی بیماران مشکوک به کرونا به لباس های حفاظتی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری مجهز بودند تا در ماموریت های بعدی و با تعویض آن، مانع  انتشار ویروس به افراد دیگر شوند.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان ادامه داد: همچنان کار انتقال بیماران مشکوک به کرونا توسط آمبولانس های اختصاصی و تا زمان اتمام بیماری انجام می گیرد و این در حالی است که هر دستگاه آمبولانس پس از اتمام کار و  بازگشت به پایگاه محل فعالیت، بطور کامل با مواد ضدعفونی گندزدایی می شوند.
وی اضافه کرد: طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان اورژانس کشور انتقال تمامی بیماران مبتلا به سندرم حاد تنفسی مشکوک به کرونا باید توسط اورژانس ۱۱۵ انجام گیرد و این موضوع موجب خدمات رسانی بهینه برای انتقال دیگر بیماران شده و در واقع از انتشار بیماری جلوگیری کرده است.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان ادامه داد: از ابتدای شیوع بیماری کووید- ۱۹ بیش از سه هزار و ۲۰۰ ماموریت کرونایی توسط اورژانس استان انجام شد که از این تعداد حدود ۲ هزار و ۱۰۰ مورد ماموریت به انتقال بیماران به بیمارستان ها منتهی شد.
وی شمار تماس مردمی با اورژانس ۱۱۵ در این ایام کرونایی به ویژه در ماه‌های نخستین شیوع بیماری در استان را پنج برابر به نسبت قبل اعلام کرد و گفت: تمامی بیماران پس از برقراری تماس با اورژانس ۱۱۵ در صورت نیاز به طور قطع با آمبولانس به مراکز درمانی منتقل می شوند.
جعفری افزود: طی چند روزی که با پیک بالای بستری های کرونایی مواجه شدیم بیمارستان های استان حتی بیمارستان ولی عصر (عج) شهر زنجان که مرکز ارجاع این بیماران محسوب می شود، برای خدمات رسانی لازم با کمبود تخت روبه‌رو شد.
وی اضافه کرد: در این راستا برای کاهش آسیب های احتمالی و افزایش ظرفیت دیگر بیمارستان ها برای پذیرش بیماران و کاهش زمان انتقال بیماران به بیمارستانها از اتوبوس آمبولانس بهره گیری شد.
 این مسؤول خاطرنشان کرد: اتوبوس آمبولانس استان بسیار مجهز بوده و تمامی امکانات لازم اعم از اکسیژن، دارو و غیره را دارد که جابجایی ها از این طریق انجام گرفته است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا