اخبار

کودکان یمن و بی وجدان ها

جنگی که عربستان از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی علیه مردم یمن به راه انداخت و پیامدهای هولناک آن، جان میلیون ها یمنی را که از کمبود غذا، مایحتاج زندگی و مراقبت های پزشکی رنج می برند، تهدید می کند.

بر اساس آمار صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، بیش از ۲ میلیون کودک یمنی در معرض تهدید سوء تغذیه قرار دارند؛ یعنی از کمبود منابع غذایی که منجر به گرسنگی و بیماری می شود، رنج می برند.

کودکان یمن و بی وجدان ها

طی سال‌های تجاوز و محاصره یمن، نیروهای ملی تمام تلاش خود را برای دفاع از کشور و تغییر معادلات قدرت و بازدارندگی به منظور متوقف کردن حملات و قتل عام هایی که از سوی نیروهای ائتلاف متجاوز انجام می شود و همچنین برای کاهش بحران‌های متعدد انسانی در این کشور به کار گرفتند.

پس از اینکه نیروهای مقاومت و پایدار یمن توانستند با تغییر معادلات میدان اراده خود را به دشمن تحمیل و آن را مجبور به پذیرش آتش بس و سپس دو بار تمدید آن کنند اما در سایه تداوم مکرر نقض آتش بس از سوی ائتلاف متجاوز، نیروهای ملی یمن پایان حملات و محاصره و پرداخت حقوق کارمندان از درآمدهای نفتی و گازی یمن را از جمله شروط جدید خود برای تمدید این آتش بس اعلام کردند.

یاسر الحوری دبیر شورای عالی سیاسی یمن در گفت و گو با خبرنگار گروه بین الملل ایرنا گفت: ما با آتش بس برای آتش بس مخالفیم زیرا آتش بس را ابزاری برای پایان دادن به تجاوز و محاصره یمن و نه یک هدف می دانیم.

وی اضافه کرد: پیشنهادی که توسط فرستاده سازمان ملل متحد ارائه شد، شامل موارد کلی بود و تعهدی درآن برای متجاوزان ذکر نشده بود، به همین خاطر از طرف صنعا پذیرفته نشد.

الحوری گفت: در این پیشنهاد هیچ تضمین واقعی درباره اجرای آن و یا افزایش مزایای آتش بس برای ملت یمن ارائه نشده بود؛ درحالی که همه بندهای مطرح شده درآتش بس و در راس آن ها پرداخت حقوق کارمندان از درآمدهای نفتی و گازی حق طبیعی ملت است.

در این پیوند، علی الدیلمی قائم مقام وزارت حقوق بشر در دولت صنعا به داده ها و ارقام اشاره کرد و گفت که این محاصره باعث شده است که خانواده های بیش از ۹۲ درصد از جمعیت یمن نتوانند منابع مالی کافی برای نیازهای اولیه را به دست آورند.//ایسنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا