اخبار

کمبود اعتبار، قهرمانان ورزشی جانبازان زنجان را به دیگر استان‌ها سوق می‌دهد

کمبود اعتبار، قهرمانان ورزشی جانبازان زنجان را به دیگر استان‌ها سوق می‌دهدمهدی مرادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ورزش جانبازان و معلولان این استان برای ادامه فعالیت هرچه بهتر و بیشتر، نیازمند حمایت مالی است.
وی اظهار داشت: فدراسیون این رشته ورزشی و اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان در حد وسع و توان از این هیات حمایت مادی و معنوی می‌کنند اما این کافی نیست و لازم است حمایت ها بیشتر شود.  
مرادی از حمایت های شهرداری و اداره کل بهزیستی و مدارس استثنایی استان زنجان تقدیر کرد و افزود: این هیات از ورزشکاران این رشته ورزشی، شهریه اخذ نمی کند و امسال نیز با توجه به شیوع ویروس کرونا، درآمدهای هیات به سطح بسیار پایین رسیده است.  
وی تصریح کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا در زنجان، آن دسته از رشته هایی که احتمال ابتلا ورزشکاران و مربیان به این بیماری بود به حالت تعطیل درآمد چراکه وضعیت جسمی ضعیف ورزشکاران باعث شد تا خانواده ها به رغم رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن ها، اجازه فعالیت به آنان را ندهند.  
رییس هیات ورزش جانبازان و معلولین استان زنجان، تعدد رشته‌های ورزشی در ورزش جانبازان و معلولان را بالا خواند و اظهار داشت: این هیات ۱۶ رشته ورزشی را تحت پوشش دارد و پارسال قریب به ۵۰۰ ورزشکار زن و مرد را جلب و جذب کرده بود.
مرادی تصریح کرد: ورزشکاران مرد در ۱۰ رشته و بانوان نیز در ۶ رشته ورزشی فعالیت دارند که دو و میدانی، شنا، والیبال نشسته، بسکتبال باویلچر، تیراندازی، دارت، بوچیا، باچیبال، فوتبال روی میز، فوتبال هفت نفره، وزنه برداری و ورزش های رایانه‌ای ازجمله این رشته ها هستند.
وی با بیان اینکه ورزش‌های رایانه ای برای نخستین بار در کشور در این استان راه اندازی شد، اظهار داشت: ورزشکاران زنجان به ویژه در رشته های تیراندازی، دو و میدانی و بسکتبال باویلچر از امیدهای ایران برای کسب سهمیه پارالمپیک در پیش روی، هستند و به حتم بیشترین ورزشکار را در بین هیات های استانی در این رقابت ها خواهیم داشت.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا