کاهش طلاق در خلخال متاثر از کاهش ازدواج است
کاهش طلاق در خلخال متاثر از کاهش ازدواج استعلی رمضانپور روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در حالی که آمارهای سال گذشته این شهرستان حکایت از کاهش هشت درصدی طلاق نسبت به سال ۹۷ دارد ، وقایع ازدواج سال گذشته این شهرستان نیز در مقایسه با آمار سال ماقبل آن ۲۰ درصد کاهش نشان میدهد.
وی با بیان اینکه کاهش طلاق در خلخال طی سه سال گذشته نرخی حدود ۲۳ تا ۲۵ درصد داشته ، اظهارداشت: در این سالها ازدواج نیز بمراتب کاهش یافته و از نرخهای پایین به ۲۰ درصد در سال گذشته رسیده است.
رییس دادگستری خلخال گفت: پدیده شوم طلاق و کماستقبالی جوانان و افراد در سن ازدواج از این فریضه دینی و الهی آسیب جدی اجتماعی بوده و عواقب سوء آن برای جامعه کمتر از عواقب آسیب بزرگ اجتماعی طلاق نیست.
وی با اشاره به افزایش آسیبهای اجتماعی ناشی از گسترش استفاده از برنامههای فضای مجازی در خلخال افزود: با شیوع کرونا و افزایش فرصت استفاده از امکانات فضای مجازی ضمن کاهش برنامههای حضوری پیشگیرانه از آسیبهای اجتماعی فرصت برای آلوده شدن با آسیب اجتماعی این فضا بویژه برای افراد کم سن و سال بمراتب بیش از قبل شده است.
وی گفت: با افزایش تعداد افراد استفادهکننده از فضای مجازی بویژه افراد کم سن و سال جامعه همراه با گسترش فعالیتهای تجاری در این فضا جرایم و آسیبهای اجتماعی فضای مجازی هم بمراتب بیشتر شده و لازمه پیشگیری از ادامه این روند مراقبت خانودهها از فرزندان در برابر آسیبهای جدی استفاده نادرست از فضای مجازی است.
او با بیان اینکه بسیاری از پروندههای قضایی مربوط به جرایم فضای مجازی دادگستری خلخال قابلیت رسانهای شدن نداشته و اطلاعرسانی درباره آمار این پروندهها صورت نمیگیرد، اظهار داشت: این بدین معنی نیست که دستگاه قضایی دست متخلفین فضای مجازی را باز گذاشته است.
وی اظهارداشت: کنترل کامل فعالیتهای نادرست و غیرقانونی در فضای مجازی بلحاظ وجود کاربران گمنام در خارج از کشور امکانپذیر نبوده ولی درعین حال هر عملی که منجر به خدشهدار شدن چهره نظام اسلامی و ضربه به ارزشهای انقلاب باشد هم از طریق مراجع قضایی و هم از طریق دستگاه امنیتی قابل پیگیری بوده ، چنانچه پروندههای مختلفی تاکنون در این رابطه تشکیل و متخلفان تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و یا محکوم شدهاند.
او گفت: طرح شکایت از تخلفات فضای مجازی به ۲ صورت طرح شکایت خصوصی از سوی افراد مورد تهمت واقع شده در این فضا و یا ازطریق طرح دعوی از سوی داستان به عنوان
مدعیالعموم در صورت داشتن جنبه عمومی تخلف و جرم در فضای مجازی از جمله اخاذی ،نشر اکاذیب،تشویش اذهان عمومی ،شایعهسازی و از این قبیل جرایم با رویکرد عمومی جامعه است.