چند نکته درباره پرنده «هزارچشم»
طاووس یکی از زیباترین پرندگان زینتی و آب و هوای مناطق مختلف ایران برای نگهداری از این پرنده مناسب است؛ این در حالیست که بومی ایران نیست اما طرفداران زیادی برای پرورش آن در ایران وجود دارد
طاووس یکی از زیباترین پرندگان زینتی و آب و هوای مناطق مختلف ایران برای نگهداری از این #پرنده مناسب است؛ این در حالیست که بومی #ایران نیست اما طرفداران زیادی برای #پرورش آن در ایران وجود دارد.
به گزارش باش خبر وبه نقل از ایسنا، ۲۹ فروردینماه بود که ۱۱ قطعه طاووس در شهرستان قرچک کشف شد. به گفته رسول منصوری – سرپرست اداره حفاظت محیط زیست #شهرستان_قرچک – این طاووسها که نژادشان مصری بوده طی گشت و پایش حوزه استحفاظی شهرستان قرچک کشف شدهاند. پس از پیگیری مشخص میشود که صاحبان #طاووسها بدون دریافت مجوز اقدام به نگهداری از این گونه و به قول خودشان «برای دل خودشان» این کار را کردهاند. منتظر طی کردن مراحل قانونی آن هستیم تا با اعلام دستور مرجع قضایی و صدور رای آن را اجرا کنیم و به باغ #پرندگان، پارک پردیسان یا هر مکانی که دادستان دستور دهد، انتقال دهیم.
اکنون به دستور #دادستان، طاووسها فعلا در اختیار متصدی امر در محل نگهداریشان هستند اما حق جابهجایی آنها وجود ندارد. به بهانه این اتفاق رخ داده به ۲۰ نکته درباره طاووسها اشاره میکنیم:
*طاووس (Peafowl) یکی از زیباترین پرندگان از تیره قرقاولان و از سرده طاووسها است.
*محل اصلی زندگی طاووس در هندوستان، سریلانکا، پاکستان و مالزی است.
*این پرنده حیوانی گرمسیری است و بیشتر در جنگلهای هندوستان میتوان آن را پیدا کرد اما امروزه به لطف باغ وحشها و پارکهای پرندگان این حیوان تقریبا در سراسر جهان زندگی می کند.
*طاووس در باغ وحشها و باغ پرندگان ایران نیز پرورش داده میشود این در حالیست که در ایران، به صورت بومی این حیوان وجود ندارد اما پرورش این پرنده در ایران داوطلبان و طرفدارانی دارد.
*طاووسها به دو گونه اصلی، طاووس هندی و جاوا تقسیم میشوند. این گونهها انواع مختلفی به رنگ آبی، سفید، سیاه، گل باقالی و سبز دارند.
*طاووس هندی شناخته شدهترین نوع این پرنده در بین مردم است و جنس نر و ماده آن از نظر ظاهری با هم تفاوت دارند.
*طاووس هندی یا گونههای آبی این پرنده در مناطق سردسیر قابل نگهداری هستند. فقط در مناطق سردسیر حتما باید پناهگاهشان را نیز فراهم کرد.