چرا روند انتقال مالکیت تراکتور و ماشینسازی به کُندی پیش میرود؟
در شرایطی که گفته میشود کار انتقال مالکیت دو باشگاه تراکتور و ماشینسازی به شرکت ملی صنایع مس ایران قطعی شده است اما وجود برخی موانع باعث کند شدن روند انتقال مالکیت این دو باشگاه شده که با توجه به مشکل نقلوانتقالاتی دو تیم نگرانی هواداران از وضعیت موجود را به دنبال داشته است.
بر اساس شنیدههای خبرنگار ، موردی که باعث شده تا روند انتقال مالکیت باشگاه تراکتور به شرکت مس با سرعت پایین پیش برود، ادعای مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومانی است که این رقم از سوی تیم رسانهای مالک باشگاه تراکتور مطرح شده و گویا به مزاق شرکت مس خوش نیامده است.
طبق اخبار دریافتی، در زمان انتقال مالکیت تراکتور به شرکت توسعه سرمایهگذاری دریک هیچ مبلغی رد و بدل نشده و زنوزی به عنوان مالک جدید صرفاً بدهیهای باشگاه را پرداخت کرده است. حال در شرایطی که توافقاتی نیز با شرکت مس برای وصول بدهیها انجام گرفته، مطرح کردن این ارقام درست به نظر نمیرسد.
مساله دیگر مصاحبه برخی نمایندگان استان است که با موجسواری و استفاده از فضای موجود به دنبال بهرهبرداری تبلیغاتی هستند. بدون تردید، لحن تند و سیاسی برخی نمایندگان به روند کار لطمه میزند و تاثیر منفی دارد.
درحال حاضر آخرین خبر از وضعیت واگذاری باشگاههای تراکتور و ماشینسازی پیگیری مسئولان استانی از جمله استاندار آذربایجانشرقی از مسئولان کشوری است. گفته میشود خرّم در سفر خود به تهران با رئیس دفتر ریاست جمهوری و وزیر صمت در مورد روند انتقال مالکیت دو باشگاه تراکتور و ماشینسازی به شرکت مس رایزنی کرده است.
در خاتمه باید گفت با توجه به شروع نقلوانتقالات و روند کند واگذاری مالکیت باشگاههای تراکتور و ماشینسازی لازم است تا تمام ظرفیتهای رایزنی مسئولان و نمایندگان استان برای به سرانجام رساندن این مهم فعال شود و مطالبه جدی هواداران برای احیای دو باشگاه با جدیت پیگیری شود. از سوی دیگر، انتظار میرود زنوزی تا مادامیکه باشگاه را تحویل نداده است، در اداره باشگاه و روند انتقال مالکیت اهتمام ورزیده و همکاری نماید.//اناج