اخبار

پیش بینی رشد ۶۴ هزار تنی تولید محصولات دامی در قزوین

پیش بینی رشد ۶۴ هزار تنی تولید محصولات دامی در قزوینمعاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سال گذشته میزان تولید محصولات دامی شامل گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، شیر و عسل در استان ۷۳۵ هزار تن بود که امسال پیش بینی می شود این رقم به ۸۰۰ هزار تن افزایش یابد.
علی شاپورزاده افزود: سال گذشته میزان تولید شیر در استان قزوین ۵۷۲ هزار تن بود که پیش بینی می شود این رقم در سال جهش تولید به ۶۱۴ هزار تن افزایش یابد.
این مسوول گفت: میزان تولید تخم مرغ در استان قزوین نیز پارسال ۷۴ هزار و ۸۰۰ تن بود که پیش بینی می شود این رقم امسال به بیش از ۸۴ هزار تن افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۶ هزار و ۶۸۰ تن گوشت قرمز در استان قزوین تولید شد،افزود: براساس پیش بینی ها سال جاری این میزان به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن افزایش پیدا می کند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین همچنین با اشاره به تولید ۶۲ هزار و ۳۶۰ تن گوشت سفید (مرغ) در استان طی سال گذشته،اظهار داشت: پیش بینی می شود امسال بیش از ۷۲ هزار تن گوشت سفید در مرغداری های گوشتی استان به تولید برسد.
 این مسوول با بیان اینکه قزوین جزو قطب های تولید شیر و تخم مرغ در کشور به شمار می رود،یادآور شد: استان قزوین در تولید شیر رتبه پنجم و در تولید تخم مرغ نیز رتبه ششم کشور را در اختیار دارد.
وی همچنین با بیان اینکه قزوین علاوه بر شیر و تخم مرغ، بخشی از نیازهای دیگر استان های کشور به گوشت را نیز تامین می کند، گفت: تقریبا نیمی از تولید گوشت سفید و قرمز در دامداری ها و مرغداری های استان مازاد مصرف استان است و در دیگر استان ها عرضه می شود.
سالانه بیش از ۷۰۰ هزار تن محصولات دامی در استان قزوین به تولید می رسد که ۴۰۰ هزار تن آن به دیگر استان ها عرضه می شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا