آموزشیاخبار

نوشیدنی که باید همیشه مصرف کنید

متخصص طب سنتی گفت: «سکنجبین» به عنوان یک نوشیدنی بسیار مفید می تواند جایگزین خوبی برای چای بوده و علاوه بر رفع خستگی، از گرفتگی رگ‌های قلب جلوگیری کرده و کبد چرب را پاکسازی کند.

نعمت‌الله مرادی در گفت وگو با ایسنا در رابطه با تأثیر مصرف چای و نوشیدنی‌های مختلف در حفظ سلامت بدن، اظهار کرد: هرچه زیاده‌روی در مصرف آن وجود داشته باشد برای بدن مضر است.

وی با اشاره به این که چای نوعی گیاه محسوب می‌شود و به دلیل موادی که در آن وجود دارد، ممکن است برخی افراد به آن عادت پیدا کنند، گفت: چای طبیعی ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت زمان نیاز دارد تا به خوبی دم بکشد، اما اکنون متأسفانه بسیاری از چای‌های مصرفی فقط دارای رنگ هستند.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: چای اصیل رافع خستگی و هضم‌کننده غذاست، نشاط آور بوده و به رفع کوفتگی و خستگی بدن کمک می‌کند، اما این موضوع که مردم چای واقعی را بشناسند، مهم است؛ چرا که برخی چای‌هایی که در بازار می‌بینیم رنگ شده و یا اینکه تفاله چای مصرفی را خشک کرده، آن را رنگ می‌کنند و مجدداً به چرخه مصرف بازمی‌گردانند.

وی بیان کرد: مردم بهتر است به جای عادت کردن به یک نوع دمنوش، دمنوش‌های مختلف را مصرف کنند.

مرادی با تأکید بر اینکه نیاز است دمنوش‌های مصرفی را براساس اختلاط مزاجی که پیدا کرده‌ایم، مصرف کنیم، گفت: برای نمونه مدتی دمنوش بهارنارنج، مدتی دمنوش به‌لیمو، دمنوش به و مدتی دمنوش سیب مصرف کنیم تا اثرات مختلف این دمنوش‌ها به بدن برسد و بدن ما به صورت مداوم به یک دمنوش عادت نکرده و به آن اعتباد پیدا نکند.

این متخصص طب سنتی افزود: ای کاش مردم به جای مصرف این همه چای، سرکه‌ انگبین یا سکنجبین مصرف می‌کردند؛ چراکه سرکه‌ انگبین بسیار بیشتر از چای می‌تواند اثر مثبتی برای سلامتی داشته باشد.

وی با بیان اینکه یکی‌از مشکلات ما وجود سکته‌های قلبی و عروقی است، خاطرنشان کرد: این بیماری دومین علت مرگ و میر در کشور را تشکیل می‌دهد و سن بروز سکته‌ها به زیر سی سال رسیده است.

مرادی افزود: این نشان می‌دهد که گرفتگی رگ از کودکی آغاز شده و به بزرگسالی که می‌رسد علامتدار می‌شود؛ در نتیجه یکی از موادی که کمک می‌کند تا عروق تمیز شوند و مصرف طولانی‌مدت آن نگران‌کننده نیست، سرکه‌ انگبین است.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه تعداد ۱۲۶۱ مدل سرکه‌انگبین معرفی شده، گفت: ساده‌ترین نوع سرکه‌انگبین که می‌توان در منزل آن را تهیه کرد، شامل سرکه، عسل، عرق نعناع و آب است؛ به طوری که این مواد را با هم ترکیب کرده، پس از حرارت دادن آن، کف موجود روی آن را می‌گیریم.

وی خاطرنشان کرد: این نوشیدنی را می‌توان با آب مخلوط و مصرف کرد؛ ضمن اینکه این نوشیدنی بسیار مفید را می‌توان در میهمانی‌ها و در محل کار به جای چای استفاده کرد؛ چرا که از بروز سکته‌های قلبی و عروقی جلوگیری کرده و حتی می‌توان کبد چرب را نیز با آن پاکسازی کرد.

ایسنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا