اخبار

نماینده مجلس: قوه مقننه باید تصمیمات درست و موثر بگیرد

حجت الاسلام محمد باقری‌بنابی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تصمیم های مرتبط با معضلات اقتصادی زمانی ارزشمند است که مانع تبدیل معضل به بحران شود، افزود: تصمیم درست اگر در زمان درست و به موقع گرفته نشود، در حقیقت نوشداروی پس از مرگ خواهد بود که تاثیری بر کنترل اوضاع نخواهد داشت.
وی اظهار داشت: باید توجه داشت که نمایندگان مجلس وظیفه دارند به وکالت از مردم و کسانی که به آنها رأی داده اند، هم درست تصمیم بگیرند و هم پیش از فوت وقت و سری شدن زمان، تصمیمات مؤثری بگیرند.
باقری بنابی با اشاره به اینکه کشور امروز با معضلات اقتصادی مواجه است و گرانی، تورم و عدم ثبات قیمت‌ها و اقتصاد شرطی کمر همه مردم ایران را شکسته است، ادامه داد: در چنین شرایطی و در آستانه گام دوم انقلاب که رهبری انقلاب خطوط کلی آن را ترسیم کردند، نیازمند طرحی نو هستیم و مشکلات موجود تردیدی در این امر باقی نمی گذارد.
وی ادامه داد: ما در حالی امروز وارد گام دوم انقلاب می شویم که تجربه ارزشمند 40 سال حکومت و اداره کشور را پشت سر داریم، تجربه ای که می تواند در سال های آینده درس های بزرگی در اختیار ما قرار دهد.
وی تصمیم گیری جمعی در اداره کردن کشور را از تجربیات مهم 40 سال گذشته بیان و اضافه کرد: تجربه مردم سالاری دینی تجربه جدیدی در تاریخ ماست که با درایت و تیز بینی امام (ره) بنیان گذاشته شد و به دست رهبر انقلاب بسط و گسترش یافت.
وی تشریح کرد: رکن اصلی این نوع نظام سیاسی تصمیم گیری جمعی بعد از مشورت و رایزنی ها و بررسی های مختلف در داخل حکومت و نیز در ارتباط مردم با حکومت است.
باقری بنابی با بیان اینکه منابع تولید نابرابر در حوزه های اقتصادی همچنان وجود دارد و در چنین شرایطی مبارزه با فساد، مبارزه با معلول هاست و نه علت ها، گفت: اگر تصمیم های مرتبط با اجرای اصل 44 و خصوصی سازی درست و به موقع اتخاذ می شد، چه بسا بخشی از مشکلات کنونی وجود نداشت.
ویرافزود: باید اذعان کرد در جاهای دیگر هم تصمیم های غیر تخصصی، دیرهنگام، محدود بی توجه به مصلحت و خیر جمعی آسیب زا بوده است.
وی اظهار داشت: تأخیر در تصمیم گیری در سطوح کلان و بالای کشور باعث بروز مشکلات در سطح استان ها و شهرستان ها می شود و ما نمایندگان شهرستان ها این مشکلات را با تمام وجود درک می کنیم.
این نماینده مجلس، بحران کرونا در کشور را مورد اشاره قرار داد و افزود: این موضوع به ما نشان داده است که تصمیم گیری متمرکز چه پیامدهای منفی می تواند داشته باشد و در حالیکه استان ها در فروردین تعطیل و قرنطینه شدند که در پیک بیماری نبودند و مناطق شمال غربی در این برهه مشکل خاصی نداشتند، تعطیل شدند.
باقری بنابی ادامه داد: چرا از این تجربه درس نمی گیریم تا اختیارات بیشتری در تصمیم گیری ها به استان ها بدهیم.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا