نباید از آسیبشناسی مدیریت شهری غافل بود
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: نباید از آسیبشناسی مدیریت شهری غافل بود؛ به فکر مچگیری نبوده و به فکر دستگیری بودهایم و در کلیت اعتقاد دارم عملکرد شهرداری، کارنامه شوراست

#تبریز,نتایج و اثرسنجی اجرای طرح مدیریت شهری مبتنیبر ناحیهمحوری در شهرداری تبریز بررسی شد.
روحالله دهقاننژاد، رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه برخی تجربههای سالهای گذشته به نفع شهر و شهروندان بوده است، گفت: ناحیهمحور شدن مناطق شهرداری تبریز، به پیشنهاد شهردار و تصویب شورا اجرایی شد که تصمیم موفقیتآمیزی بود.
وی، گفت: ناحیهمحور بودن #شهرداری مناطق هم برای شهردار منطقه و هم برای مدیریت شهری مؤثر واقع شد و در رصد و اجرای مسئولیتهای محوله گام مهمی برداشت.
رییس کمیسیون #شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز، خاطرنشان کرد: بحث جانشینپروری و تربیت مدیران نیز بر این اساس حایز اهمیت است.
دهقاننژاد، گفت: پس از اجرای هر طرح، اثرسنجی ضرورت دارد و باید ببینیم نتایجی که به دست میآید چگونه است.
وی با اشاره به مزیتهای ناحیهمحور شدن شهرداری مناطق، گفت: اگر بخواهیم خدمتی را تکمیل کنیم باید با اشرافیت و ارتباط با نواحی شهری توجه کنیم. حل مسائل مناطق #شهرداری_تبریز در صورت ارتباط با نواحی، آسانتر است و میتوان گفت، شهردار ناحیه، بازوی مدیریت شهری است.
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: اگر شهردار منطقه به شهردار ناحیه اعتماد داشته باشد و گفتههای وی را در میدان عمل اجرایی کند، شاهد موفقیت بیشتری در مدیریت شهری خواهیم بود.
دهقاننژاد، تاکید کرد: وضعیت شهرداران نواحی باید از قائم بهشخص بودن خارج شده و ساختارمند شود چراکه موفقیت شهرداران نواحی منجر به ارتقای بهرهبرداری و رضایتمندی اجتماعی میشود.
وی با اشاره به اینکه نباید از آسیبشناسی مدیریت شهری غافل بود، گفت: به فکر مچگیری نبوده و به فکر دستگیری بودهایم و در کلیت اعتقاد دارم عملکرد شهرداری، کارنامه شورا است.
علی راستی، نایب رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز نیز در ادامه، گفت: در گزارش ارائهشده، تناقضی میان متن گزارش و ارزیابی بود که نباید چنین باشد.
وی اظهار کرد: ۰ تا ۱۰۰ بودجه تخصیصی شهرداری نواحی به خودشان تخصیص مییابد که این مسئله هم باید مورد توجه باشد.