اخبار

منازعات بین قوا بالا گرفته است

گروه سیاسی: منازعات بین قوا به حدی بالا گرفته که آقایان هیچ فرصت و تریبونی را برای طعنه زدن به هم از دست نمی‌دهند. از نطق پیش از دستور و میان دستور گرفته تا جلسه ستاد مقابله با کرونا و هیات وزیران. از مصاحبه‌های مطبوعاتی گرفته تا حضور در رسانه ملی؛ همه این‌ها محلی شده برای بروز اختلافات سیاسی و جریانی که روز به روز بر میزان نارضایتی عمومی در جامعه می‌افزاید.
آقایان مسئول و رئیس قوه درحالی به روی هم پنجه می‌کشند، که مردم با مشکلات گسترده به خصوص در عرصه معیشت دست به گریبان هستند و ابدا حوصله شنیدن و پیگیری کنایه‌زدن‌های اهالی سیاست را ندارند. رویه‌ای که به اعتقاد کارشناسان اگر ادامه یابد قطعا با تبعات ناگواری همراه خواهد بود.
یك فعال سیاسی  و دبیرکل حزب ایران زمین در گفتگویی از این رویه انتقاد کرده و نسبت به عواقب ادامه آن هشدار می‌دهد.
ابوالقاسم رئوفیان با تاکید بر اینکه «در شرایط کنونی بیش از هر زمانی نیازمند آرامش و حاکمیت یک فضای متعادل، به دور از دغدغه‌های متاثر از اصطحکاک بین روسای قوا هستیم» گفت: «مردم دغدغه‌های معیشتی مثل بیکاری، گرانی و … دارند؛ کرونا و تحریم هم هست. در این شرایط مردم بیش از هر زمانی از مسئولین و روسای قوا انتظار دارند که با کمترین اصطحکاک به کار خود ادامه داد و با همدلی و یک صدایی عمل کنند نه اینکه مدام در حال طعنه زدن به هم باشند.»وی افزود: «تنش بین قوا بیش از هر زمانی آسیب‌زا است و حتی از کرونا هم بیشتر خطرناک است و تبعات نگران کننده‌ای دارد.»رئوفیان ادامه با اشاره به اینکه «مردم با هر چیزی می‌توانند کنار آیند و مشکلات را تحمل می‌کنند، اما این سرشاخص شدن روسای قوا را نمی‌توانند تحمل کنند» خطاب به سران قوا گفت: «شما نوکر مردم هستید و مردم، ولی نعمت شما هستند. این نیش زدن‌ها سم است. از این مردم خجالت بکشید. مردم به همدلی شما امید بسته‌اند. در مقابل این همه مشکل داخلی و مصائبی که از بیرون تحمیل می‌شود نباید اینگونه رفتار کرد.»وی ضمن ابراز تاسف از اینکه «در نطق تلویزیونی و سفر استانی و … همین رویه را شاهدیم» گفت: «هنوز تا انتخابات خیلی مانده و در این مدت کشور نیاز به آرامش دارد».این فعال سیاسی  تاکید کرد: «این تیغ کشیدن به روی مردم و شلاق زدن به پیکر جامعه است. وقتی این رئیس قوه به آن رئیس قوه نیش می‌زند یعنی به جامعه نیش زده، زیرا هر یک از این‌ها عقبه، طرفداران و حامیانی دارد. وقتی به رئیس یک قوه اهانت می‌کنید یعنی به مردم اهانت کرده‌اید. وقتی رئیس کمیسیون امنیت ملی از اعدام رئیس جمهور حرف می‌زند، مردم می‌پرسند که این چه مجلسی است؟ چه هیات نظارت بر رفتار نمایندگانی است؟»وی با تاکید بر اینکه «باید حرمت هم را نگه داریم» گفت: «اگر حرمت نگه دارید یعنی حرمت بخشی از بدنه جامعه را نگاه داشته‌اید. مردم مستحق بی‌حرمتی و این طور رفتار‌ها نیستند».رئوفیان در تشریح آسیب این رویه و افزایش مجادلات بین مسئولان نیز گفت: «وقتی مردم می‌بینند که مدیران و کسانی که به آنان رای داده بودند تا برای جامعه آرامش به همراه آورند، عکس وظیفه خود عمل می‌کنند، خلاف حرف خود عمل کرده و از صداقت، عدالت و امنیت فقط حرف می‌زنند؛ من بعد به حرف‌های مسئولان و وعده‌های آنان اعتماد نمی‌کنند و سرخورده می‌شوند».
وی افزود: «ما انتخابات بسیار حساس ۱۴۰۰ را داریم. نیاز مبرم این انتخابات، حضور مردم پای صندوق‌های رای است. هر رای مردم ترکشی به پیکر دشمن است. انتظار می‌رود که آقایان این طور ناخواسته به دشمن خدمت نکرده و زمینه عدم مشارکت مردم را فراهم نکنند. طبیعی است که وقتی مردم می‌بییند نتیجه رای دادن آنان منازعات بین مسئولان و تفاوت بین حرف و عمل آن‌ها است،دیگر مشارکت نمی‌کنند و این همان چیزی است که دشمن می‌خواهد. اگر استراتژی مشارکت حداکثری مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران از بین برود، به دشمن خدمت خواهد شد. انتظار می‌رود که آقایان مسئول به جای این کار‌ها با رفتار خود موجبات آرامش جامعه را افزایش دهند».

 

/بهار

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا