اخبار

فعال سیاسی: لازمه پیشرفت و عمق بخشی به دموکراسی تحزب است

به گزارش ایرنا ، محمد میرزایی شامگاه جمعه در چهارمین کنگره جمعیت توسعه و آزادی استان کرمان با اشاره به اینکه ما برای راهکارهایمان محدودیت هایی داریم و وقتی کسی اصلاح طلب شد دنبال راه های خشونت آمیز نیست افزود:  با توجه به سینوسی بودن امواج سیاسی در همه کشورها ممکن است احزاب در  بعضی وقت ها در اوج و حضیض باشند و علی‌رغم اینکه در تجربه ۴۰ ساله دیده شده است زمانی که ما  امیدی هم نداشتیم قضایا به گونه ای رقم خورده که نتیجه انتخابات چیزی فراتر از تصور ما بوده است. 
عضو ارشد جمعیت توسعه و آزادی استان کرمان با بیان اینکه ما وظیفه داریم در زمانی که در حضیض هستیم تقویت تشکیلات از طریق آموزش و همچنین به دنبال  راه حل برای  رفع مشکلات باشیم تصریح کرد: همه به این نتیجه رسیدند که کشور زمانی می تواند؛ پیشرفت کند که برنامه محور باشد و زمانی که حزب اصلاح طلب در اوج هم نیست باید به دنبال برنامه و راهکار صحیح برای رفع مشکلات کشور باشد.
رئیس چهارمین کنگره جمعیت توسعه و آزادی استان کرمان با بیان اینکه عمق بخشیدن تشکیلات و دنبال راهکار رفتن جزو وظایف همیشگی ما است تصریح کرد: برای عمل به برنامه هایی که برای حل مشکلات کشور ترسیم کرده ایم؛ نیازمند به قدرت هستیم بنابراین باید همیشه فعالانه در فکر عمق بخشیدن به احزاب و دنبال راهکارهای درست برای حل مشکلات کشور باشیم.
میرزایی با تاکید براینکه انتخابات فرصتی است تا ما نقطه نظرات خود را بیان کنیم گفت: متاسفانه همگی یادمان است در برنامه های تلویزیونی ریاست جمهوری قبل چقدر شاهد بد دهنی بودیم در حالی که در این فضا باید نقطه نظرات بیان شود. 
وی با اشاره به برجام بیان داشت: امروز حتی  اصولگرایان به این نتیجه رسیدند که برجام نقایصی داشته اما قطعا سیاست درستی بوده است.
رئیس چهارمین کنگره جمعیت توسعه و آزادی استان کرمان گفت: با وجود اینکه دموکراسی ایراداتی دارد اما  به نظر می رسد در جامعه بشری امروز روشی بهتر آن برای حل مسائل سیاسی وجود ندارد و لازمه پیشرفت و عمق بخشی به دموکراسی تحزب است. 
میرزایی با اشاره به اینکه اصلاح طلبان باید به روش اصطلاح طلبی  پیش بروند و باید به جنبه  جامعه محوری تحزب توجه کنند گفت: تحزب حتی زمانی که افراد در قدرت هم نیستند، می تواند نتیجه بخش باشد. 
وی خاطرنشان کرد: این امیدواری به وجود آمده که برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات فضا بازتر شود. 
وی خاطرشنان کرد: اگر مساله برجام و هسته ای به خوبی پیش رود، مردم امیدوارتر  و زمینه مشارکت حداکثری آنها در انتخابات فراهم می شود.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه، میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در سه حوزه انتخاباتی و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در یک هزار و ۳۷۲ شهر و چهل هزار و ۶۲۰ روستا و تیره عشایری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

///ایرنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا