اخبار

فرهنگ‌سازی و آموزش‌ برای تفکیک زباله از مبدا ضروری است

مسعود پزشکیان در بازدید از سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز افزود: زمان دفن پسماند و برخوردهای سنتی با آن به پایان رسیده است و باید به این مقوله نگرشی نو و بر اساس فناوری های جدید کرد.

وی با تاکید بر لزوم تولید انرژی از پسماند، اظهار داشت: در موضوع تبدیل زباله به انرژی باید تمام جوانب و شرایط مساله را با تحقیقات علمی و کمک گرفتن از مراجع علمی مانند دانشگاه ها بررسی کرد و بعد از آن اقدامات عملی را شروع کرد و وارد مرحله عملیاتی طرح شد.

 نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیت های موثر سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز در خصوص جمع آوری و دفن زباله، گفت: در دنیا به صورت مدرن با مقوله پسماند برخورد می شود و ابتدایی ترین قدم در این زمینه تفکیک زباله از مبدا است و در مرحله بعد تولید کویت و انرژی از زباله ها قرار دارد.

پزشکیان با قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های مدیرعامل و کارکنان سازمان مدیریت پسماند ادامه داد: نمایندگان تبریز در مجلس شورای اسلامی آماده همکاری برای رفع مشکلات این سازمان در خصوص مدیریت پسماند و تولید انرژی از آن ها هستند.

به گزارش باش خبر وبه نقل از ایرنا، در جریان این بازدید، یونس فاتح، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز نیز گزارشی از جریان فعالیت ها و طرح های این سازمان ارایه کرده و برنامه این سازمان برای سال های آینده را تشریح کرد.

مدیریت پسماند در شهرستان های ۲۲ گانه آذربایجان شرقی، به ویژه کلان شهر تبریز، از دغدغه های اصلی مدیریت شهری و نیز دوستداران محیط زیست و بهداشت است؛ تنها در کلان شهر تبریز روزانه بیش از یک هزار و ۲۰۰ تن زباله تولید می شود و شهرهای مراغه، مرند، میانه و اهر نیز هر کدام با تولید روزانه بیش از ۱۰۰ تن زباله با مشکلات عدیده ای در زمینه مدیریت بهداشتی و اصولی آن مواجه هستند. 

سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز در زمان حاضر پسماندهای جمع آوری شده را به شیوه سنتی سوزاندن، دفع می کند که دود سمی و نیز شیرآبه های ناشی از آن، تبعات زیان باری جبران ناپذیری برای محیط زیست و سلامت شهروندان دارد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا