عزم جدی دادگستری آذربایجانشرقی در برخورد با متخلفان زیست محیطی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجانشرقی با اشاره به مشکل آب شرب تبریز، فعالیت واحدهای صنعتی آلاینده و تغییر کاربریهای غیر مجاز زمینهای زراعی، گفت: عزم این معاونت بر برخورد با متخلفان و تخریب کنندگان محیط زیست در سایه همکاری و یاری مسئولان ذیربط، جدی است.
احمد موقری روز سه شنبه، در کارگروه تخصصی «حق بر محیط زیست سالم وچالشهای منطقهای محیط زیست» با حضور هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری آذربایجانشرقی اظهار کرد: مشکلات زیست محیطی به طور مستقیم با زندگی و سلامت جامعه در ارتباط است و بر این اساس برای رفع مشکلات زیست محیطی عزم جدی داریم.
رئیسکانون وکلای دادگستری آذربایجانشرقی نیز در این جلسه، با بیان اینکه کشور ما در مصرف آب و تخریب خاک در رتبه نخست جهانی قرار دارد، گفت: خشکی دریاچه ارومیه در پی عواملی مانند ایجاد ۴۲ سد در حوزه آبریز دریاچه ارومیه و ۴۸ هزارحلقه چاه غیر مجاز در اطراف دریاچه، آسیب زیست محیطی جبران ناپذیری برای آیندگان خواهد بود.
حسن پاشازاده همچنین از بین بردن انگیزه و تفکر تخریب طبیعت و حفاظت از آب، خاک، محیط زیست و تسری آن به جامعه را دغدغه جامعه حقوقی وکلای استان دانست.
روح الله رشیدی، رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه، سیاستگذاری و مدیریت مناسب شهری از جمله تعویض اتوبوسهای فرسوده شهری و ممانعت از ساخت و سازهای مخرب طبیعت را در تحقق اهداف حافظان طبیعت موًثر دانست و خواستار نظارت و کمک هر چه بیشتر دادگستری استان به شورای اسلامی شهر تبریز در این راستا شد.
به گزارش باش خبر وبه نقل از ایسنا، در این کارگروه تخصصی، نمایندگان ادارات کل حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی وآبخیزداری، اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر تبریز و نمایندگان سازمانهای مردم نهاد، به بیان دیدگاههای خود پرداختند.