اخبار

ظرفیت‌های گردشگری کلیبر باید تقویت شود

احمد حمزه زاده روز پنجشنبه در جلسه کارگروه گردشگری کلیبر، لازمه تقویت ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان را همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های استانی و شهری اعلام و اضافه کرد: در این میان  همکاری شهرداری کلیبر و اداره برق آذربایجان شرقی با میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان برای پیشبرد طرح های مختلف حایز اهمیت است.
وی با اشاره به اینکه مسیر گردشگری شمال آذربایجان شرقی به مرکزیت کلیبر بخش عمده سرمایه‌گذاری‌های زیرساخت گردشگری را به خود اختصاص داده است، اظهار داشت: این مسیر یکی از مهم‌ترین مسیرهای بخش سرمایه‌گذاری استان است، به طوری که طی سال جاری از میان ۸۷ موافقت‌ اصولی صادر شده در سطح استان تعداد ‌۳۲ مورد سرمایه‌گذاری در این مسیر قرار گرفته است.
حمزه ز اده با تاکید بر اینکه اصلی ترین موضوع موثر در توسعه منطقه شهرستان کلیبر توجه به توسعه گردشگری منطقه است، ادامه داد: براساس سند توسعه گردشگری  آذربایجان شرقی مسیر شمالی به مرکزیت شهرستان کلیبر اصلی ترین مسیر گردشگری استان است که همواره تقویت زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های آن در دستور کار این اداره ‌کل قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه مسیر دسترسی به قلعه بابک و روستاهای هدف گردشگری شهرستان کلیبر نیازمند هم‌افزایی بین دستگاهی برای تامین روشنایی است، گفت: با توجه به قرارگیری بخش عمده ای از اقامت گاه‌های بوم‌گردی در مسیر قلعه دره‌سی و دره مکیدی، لازم است با همکاری اداره راهداری و شرکت توزیع برق استان مسیرهای دسترسی به آن‌ها تامین شود.
حمزه زاده افزود: در این زمینه همچنین به دنبال نیرورسانی به مسیر پیاده‌راه قلعه بابک،  همکاری شرکت توزیع برق استان در راستای نگهداری از آن بسیار ضروری است.
وی راه‌اندازی موزه شهرستان کلیبر در محل حمام تاریخی این شهرستان را منوط به همکاری سه جانبه ادارات‌کل میراث‌فرهنگی، اوقاف و امور خیریه و شهرداری کلیبر دانست.
حمزه زاده گفت: با امضای تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه بین اداره‌ کل میراث‌فرهنگی برای مرمت و حفاظت بنا و همچنین همکاری در تامین محتوای موزه، اوقاف و امور خیریه برای تامین مکان و شهرداری کلیبر در راستای نگهداری و حفاظت از موزه، می‌توان اقدامات لازم را برای اخذ مجوز موزه آغاز کرد.
شهرستان کلیبر با جمعیت ۹۰ هزار نفر در فاصله ۲۱۰ کیلومتری تبریز واقع شده است و به دلیل آب و هوای معتدل کوهستانی و جنگل‌ ها و مراتع ارسباران و نیز  وجود اثار و ابنیه های تاریخی مثل قلعه بابک از مراکز مهم اصلی گردشگری ایران و آذربایجان به شمار می رود.

/ایرنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا