طراحی المانهای فاخر قرآنی معرف لقب افتخارآمیز دارالمومنین است
رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر همدان گفت: طراحی المانهای فاخر، قابل توجه و چشمگیر قرآنی میتواند معرف لقب افتخارآمیز دارالمومنین همدان باشد.

#همدان، علی رضایی در جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی با موضوع ارائه گزارش اقدامات شهرداری در خصوص طراحی و نصب المان ثابت قرآنی اظهار کرد: یکی از القاب شهر همدان بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب دارالمومنین است و شهر به این لقب افتخارآمیز مزین شده است.
وی با بیان اینکه همدان یکی از مقاصد #گردشگری است و در بحث المانها نیز باید به این مهم توجه داشته باشیم، گفت: گردشگری مذهبی نیز از موضوعات مورد توجه در این حوزه است.
رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر همدان بیان کرد: #اماکن_مقدس و مذهبی نظیر مساجد، امامزادهها و المانهای فاخر و چشمگیر قرآنی میتواند معرف این لقب افتخارآمیز همدان باشد.
رضایی با بیان اینکه گردشگران هنگام ورود به شهر همدان باید المانی متناسب با عنوان دارالمومنین ببینند، افزود: بعنوان نمونه امامزاده عبدالله (ع) یک المان فاخر است که برای گردشگران تداعیگر روحیه مذهبی شهر همدان است و قطعا وجود چند المان به این ترتیب بسیار اثرگذار است.
وی هدف از طراحی یک المان قرآنی ثابت، فاخر و ماندگار را معرفی لقب شهر همدان دانست و تصریح کرد: این المان در یک مکان پرتردد و در معرض دید عموم مردم نصب شود تا یکی از یادگارهای دوره ششم مدیریت شهری باشد.
رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر همدان ادامه داد: در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز سازمان سیما منظر المانهای خوبی را طراحی و نصب کرد.
رضایی با اشاره به نصب المان نوری، خاطرنشان کرد: این المان بسیار جذاب، مورد توجه قرار گرفت که این اقدام سازمان سیما منظر جای تقدیر دارد.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به بهرهمندی از اساتید فقید قرآنی همچون مرحوم مسکین و مرحوم مسگریان اظهار کرد: این موضوع باید در کار تلفیقی طراحی المانها در نظر گرفته شود.
رضایی در ادامه با اشاره به موضوع درخواست فعالان فرهنگی کوی ولیعصر، کوی مطهری و دیزج گفت: با توجه به تصمیم اتخاذ شده در خصوص تبدیل به احسن فرهنگسرای قرآنی رضوان، فعالان فرهنگی خواستار اختصاص مجموعه فرهنگی ورزشی در محل مناسب دیگر هستند.
وی با بیان اینکه اخیراً با حضور فعال جامعهالقرآن و آموزش به قرآنآموزان، کارکرد #فرهنگسرا بهتر و اثرگذارتر شده است، تصریح کرد: با توجه به نتیجه هماندیشیها و درخواستها و مولدسازی و اقدام قرآنی اثرگذاری که در این فرهنگسرا انجام شده است، فضای جایگزینی در محله به منظور ایجاد یک مجتمع خوب فرهنگی- ورزشی و تأمین نظر اهالی در این منطقه پیشبینی خواهد شد.
رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر همدان افزود: پیشنهاد میشود مکان در نظر گرفته شده با مساحت و ظرفیتهای فرهنگسرای رضوان و حتی نزدیک به مسجد و کمک کننده و تقویت کننده برنامههای فرهنگی ورزشی مسجد باشد.
رضایی خاطرنشان کرد: اگر با استفاده از ظرفیت اینگونه مجموعهها بتوانیم ظرفیت فرهنگسراها را فعال کنیم بسیار پسندیده و خروجی محور است.
نظری: وجهه تاریخی همدان در طراحی المانهای قرآنی مدنظر باشد
رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان نیز با بیان اینکه المانهای شهری باید فاخر باشد، یادآور شد: به منظور تحقق این مهم باید نشستهایی با اهالی هنر و صاحب نظران برگزار و در طراحی المانها از نظر آنها استفاده شود.
علیاکبر نظری با تأکید بر اینکه در طراحی المانها علاوه بر وجهه قرآنی وجهه تاریخی همدان نیز باید در نظر گرفته شود، اظهار کرد: جانمایی نصب المانها نیز بسیار مهم بوده و در بحث المانهای ثابت ورودی شهرها مد نظر باشد.
وی در خصوص کارکرد و اهمیت فرهنگسراها نیز گفت: از ادوار گذشته تأکید داشتهایم در 4 منطقه چهار فرهنگسرا و چهار مجموعه فرهنگی ورزشی ایجاد شود که همه با رعایت عدالت از آن استفاده کنند.
صفری: فضاهای فرهنگی ورزشی #شهرداری، عادلانه در اختیار عموم باشد
رییس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان نیز در این جلسه بیان کرد: در فضاهای فرهنگی و ورزشی شهرداری و یا فرهنگسراها باید مراقبت شود در اختیار همه اهالی و فعالان فرهنگی محله قرار گیرد.