ضریب نفوذ بیمه روستاییان و عشایر استان اردبیل به ۳۱ درصد رسید

ضریب نفوذ بیمه روستاییان و عشایر استان اردبیل به ۳۱ درصد رسیدرضا عبداللهی روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا با بیان این که این میزان ضریب نفوذ ۱۱ درصد بیشتر از میانگین کشوری است، اظهار کرد: در حال حاضر ۵۶ هزار و ۸۰۰ نفر با ضریب نفوذ ۳۱ درصد تحت پوشش صندوق بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایر استان اردبیل قرار دارند.
وی بیان کرد: بر اساس آمار سرشماری نفوس و مسکن، ۱۸۱ هزار نفر از جمعیت استان اردبیل جامعه هدف بیمه روستایی و عشایری استان است که ۱۴۵ هزار نفر از این تعداد در روستاها و مناطق عشایری و ۳۵ هزار نفر نیز در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر استان زندگی میکنند.
مدیر صندوق بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایر استان اردبیل با اشاره به بازنشسته شدن ۱۴۰ نفر از افراد تحت پوشش این صندوق اضافه کرد: هم کنون در مجموع سه هزار و ۱۰۰ نفر شامل ۱۴۰ نفر بازنشسته، ۲۶۱ نفر از کارافتاده و یکهزار و ۷۹۹ نفر بازمانده از صندوق بیمه عشایری و روستایی مستمری دریافت میکنند.
وی سهم تکلیفی امسال صندوق بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایر استان اردبیل برای پوشش بیمهای در استان را پنج هزار و ۴۴۲ نفر اعلام کرد و افزود: در چهار ماه اول امسال، یک هزار و ۴۵۰ نفر تحت پوشش صندوق قرار گرفتهاند.
عبداللهی با اشاره به تدوین ۳۰ طرح و برنامه عملیاتی برای افزایش افراد تحت پوشش و ضریب نفوذ بیمه روستاییان در استان گفت: امسال برای ۱۰ هزار نفر جمعیت تحت پوشش صندوق بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایر استان اردبیل برنامهریزی شده است.
وی اضافه کرد: روستاییان، کشاورزان و عشایر استان اردبیل میتوانند با پرداخت حق بیمه سالانه بین ۳۳۰ هزار تومان تا ۸۴۰ هزار تومان خود را بیمه کرده و تحت پوشش این صندوق قرار گیرند.
مدیرعامل صندوق بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایر استان اردبیل، خدمت به جامعه روستایی را یکی از اهداف نظام انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: دولت در نظر دارد در راستای توسعه خدمات اجتماعی، همه روستاییان را بیمه کند ولی لازمه این امر عضویت مردم در صندوقهای بیمه اجتماعی روستایی است.
وی با اشاره به پرداخت دو سوم حق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر استان توسط دولت، پرداخت مستمری بازنشستگی، از کارافتادگی و فوتی را از جمله مزیتهای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر استان اردبیل ذکر کرد.
حدود ۳۰ درصد از جمعیت یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفری استان اردبیل در یکهزار و ۷۰۰ روستای استان ساکن بوده و اغلب در بخش زراعت و دامداری مشغول به کار هستند.