اخبار

ضرورت تقویت جهاد دانشگاهی مرند

فرماندار مرند بر ضرورت تقویت جهاددانشگاهی این شهرستان تاکید کرده و گفت: با توجه به وجود پتانسیل‌های فراوان در بخش‌های مختلف مرند برای تقویت و توسعه‌ی جهاددانشگاهی این شهرستان آمادگی داریم.

داود گرشاسبی در دیدار رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، با اشاره به اهمیت فعالیت جهاددانشگاهی در شهرستان مرند اظهار کرد: با توجه به وجود مراکز دانشگاهی متعدد در این شهرستان، جهاددانشگاهی می‌تواند حلقه‌ی اتصال دانشگاه‌ها و سایر مراکز علمی و پژوهشی باشد.

وی افزود: نگاه ما این است که برای دستیابی به توسعه باید ارتباط صنعت و دانشگاه قوی‌تر شود که جهاددانشگاهی می‌تواند در این مسیر قدم‌های خوبی در شهرستان مرند بردارد.

گرشاسبی به سطح انتظارات و نیاز مردم مرند اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی باید با توسعه‌ی فعالیت‌های خود در شهرستان در تمامی زمینه‌ها جوابگوی نیاز مردم باشد.

فرماندار مرند با اشاره به ارزش بالای تحقیق و پژوهش خاطرنشان کرد: تنها راهکار ما که بتوانیم به قدرت برسیم و رتبه‌ی علمی کشور را افزایش دهیم در سایه‌ی تحقیق و پژوهش است.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان مرند از جمله نیروی انسانی خلاق و توانمند و قرارگیری در مسیر ترانزیتی و قابلیت‌های کشاورزی بیان کرد: این ظرفیت‌ها بستر خوبی برای توسعه و پیشرفت منطقه است.

فرماندار مرند با بیان اینکه حضور و فعالیت جهاددانشگاهی در این شهرستان لازم و موثر است، تاکید کرد: ما آمادگی داریم تا نسبت به تقویت جهاددانشگاهی در این شهرستان اقدامات لازم را انجام دهیم.

سازمان جهاد دانشگاهی در زمینه‌های مختلف خدمات چشمگیری ارائه کرده است

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با بیان اینکه جهاددانشگاهی یک نهاد عمومی غیردولتی است که در حوزه آموزش، پژوهش، فرهنگ، اشتغال و کارآفرینی فعالیت دارد، اظهار کرد: جهاددانشگاهی در حوزه‌ی فرهنگی به صورت تخصصی فعالیت می‌کند و خبرگزاری‌های ایسنا، ایکنا و مرکز افکار سنجی دانشجویان از جمله این مراکز تخصصی است.

دکتر جعفر محسنی ادامه داد: جهاددانشگاهی در ۱۶ مرداد ۱۳۵۹ تاسیس و مقرر شد در زمینه‌های علمی، فناوری، فرهنگی و… با فعالیت‌های جهادی پیش رود.

محسنی افزود: جهاددانشگاهی در هر مقطعی از زمان باتوجه به نیازهای جامعه فعالیت کرده و در بحث‌های مختلف از جمله ارتباط صنعت با دانشگاه، تولید، خدمات تخصصی و پژوهشی و مباحث علمی و پزشکی خدمات چشمگیری ارائه کرده است.

وی به فعایت خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا اشاره کرد و گفت: با توجه به وجود پتانسیل‌های فراوان در شهرستان مرند در صورت حمایت مسئولان شهرستان، ایسنا می‌تواند اخبار شهرستان را در تمامی بخش‌ها پوشش دهد.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان مرند در بخش کشاورزی، گردشگری و قرارگیری در جاده ترانزیتی یادآور شد: پژوهشکده توسعه و برنامه‌ریزی جهاددانشگاهی می‌تواند در توسعه‌ی شهرستان کمک حال مدیران اجرایی باشد.

به گزارش باش خبر، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، وی در پایان خاطرنشان کرد: در صورتی که حمایت‌های لازم از سوی مدیران اجرایی شهرستان مرند از جهاددانشگاهی انجام شود آمادگی داریم تا نسبت به تقویت و توسعه‌ی جهاددانشگاهی در شهرستان مرند اقدام کنیم.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا