خبر/ گزارش

شورا چالش‌های مالی و پروژه‌ها را بررسی کرد

در جلسه اخیر شورای اسلامی شهر تبریز، مشکلات ناشی از مسیرگشایی ۴۵ متری آل‌هاشم و عدم امکان صدور پروانه ساخت به دلیل وضعیت اراضی ملی مورد بررسی قرار گرفت. روح‌الله رشیدی، عضو شورا، به بدهی ۲۵ میلیون دلاری پروژه بلوک گلستان اشاره کرد و از اجرایی شدن پروژه زیرگذر حیدرآباد به عنوان یک خدمت مهم به منطقه پرجمعیت شهر تقدیر نمود. همچنین، غلامرضا احمدی، رییس شورا، بر لزوم پیگیری این مسائل از سوی نمایندگان مجلس تأکید کرد.

#تبریز – دویست و بیست و چهارمین جلسه علنی این شورا صبح امروز در عمارت تاریخی شهرداری برگزار شد.

روح‌الله رشیدی طی تذکری در این جلسه اظهار داشت: در حسابرسی سال ۱۳۹۸ عددی از بابت خریداری فاینانس بلوک گلستان شرکت ساکو به مبلغ ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار مطرح است که مربوط به اوایل دهه ۸۰ است. وی ادامه داد: بر اساس #گزارش_حسابرس، در این خصوص مبلغی پرداخت نشده و شرکت ساکو چند بلوک ساخته و ادامه بلاتکلیف مانده است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: این پروژه بزرگ تبدیل به ۲۵ میلیون دلار بدهی شده که عدد بزرگی است و #بانک_ملت در این زمینه مطالباتی دارد که بر ذمه ماست. رشیدی همچنین ضمن قدردانی از اجرایی شدن پروژه زیرگذر حیدرآباد گفت: سازمان عمران در طراحی و اجرای این پروژه زحمات زیادی کشیده هرچند که از نظر فنی می‌توان نکاتی مطرح کرد.

وی ادامه داد: مصوبه‌ای برای تکمیل این پروژه ابلاغ شد در این خصوص که امتدادی که به داخل محله می‌آید، دغدغه اهالی است که حجم ورود خودرو موجب بروز مشکلاتی در این منطقه می‌شود و نیاز است در این خصوص تدبیر شود. عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: اجرایی شدن پروژه زیرگذر حیدرآباد خدمتی به منطقه متراکم و پرجمعیت شهر بود که باعث افزایش دسترسی شد.

رشیدی خاطرنشان کرد: افتتاح بدون تشریفات این پروژه، باقیات الصالحات و سنت حسنه شورای ششم است که باید تکثیر شود. وی همچنین با اشاره به اینکه مشکلات بسیاری در مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب وجود داشت، گفت: با تمام سختی‌ها در این #مسیر_گشایی، مشکل دیگری ایجاد شده است و مردم به این امید اینکه پس از مسیرگشایی ساخت‌وساز خواهند کرد، با مشکلات قانونی مواجه شده‌اند و شهرداری به دلیل اینکه این منطقه به تعبیر دولت در اراضی ملی واقع شده، نمی‌تواند پروانه صادر کند و نوسازی به معنای واقعی کلمه اتفاق نمی‌افتد.

عضو شورای شهر تبریز ادامه داد: تنها برای اعیانی‌های موجود می‌توان اقدام کرد و برای حل مسئله به مداخله #شورا نیاز است و شهرداری به این دلیل که ورود به مسئله غیرقانونی با اعتراض نهادهای نظارتی مواجه خواهد بود، نمی‌تواند ورود کند. رشیدی اظهار کرد: در چنین مسئله‌ای، شورای صیانت از #بیت_المال در ارومیه ورود کرده بود که موجب حل مسئله شده بود.

غلامرضا احمدی، رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این خصوص، گفت: این مسئله از #نمایندگان_مجلس مطالبه می‌شود و برای پیگیری از شورای عالی استان‌ها مطالبه و مکاتبه خواهد شد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا