شهید چمران سرنوشت جنگ را تغییر داد
جانشین فرمانده سپاه عاشورا گفت: شهید چمران با نقش آفرینی خود در سال نخست دفاع مقدس سرنوشت جنگ را تغییر داده و فضای جنگ متاثر از معنویات این شهید بزرگوار شد؛ بهطوریکه بسیاری از تربیت یافتگان این شهید بعدها خود فرماندهان جنگ شدند.
سرهنگ پاسدار الیاس گلمحمدزاده روز سهشنبه، ۳۱ خرداد، در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید در دانشگاه تبریز برگزار شد، اظهار کرد: حضور شهید چمران در مقاطع تاریخی جنگ تحمیلی بهعنوان وزیر دفاع بسیار تاثیرگذار بود چراکه نیروهای مسلح آمادگی کامل را نداشتند و دشمن نیز با استراتژی برق آسا قصد رسیدن به اهداف خود را داشت.
وی ادامه داد: متاسفانه حضور فرماندهانی چون شهید چمران با فرماندهی کل قوا توسط بنی صدر همزمان بود که معتقد بود «باید زمین را بدهیم و زمان را بخریم». اما شهید چمران با نقش آفرینی خود در سال نخست دفاع مقدس سرنوشت جنگ را تغییر داده و فضای جنگ متاثر از معنویات این شهید بزرگوار شد؛ بهطوریکه بسیاری از تربیت یافتگان این شهید بعدها خود فرماندهان جنگ شدند.
وی با اشاره به نامگذاری روز شهادت دکتر چمران بهعنوان روز بسیج اساتید، خاطرنشان کرد: نامگذاری این روز بهعنوان روز بسیج اساتید مفهوم بزرگی دارد که اساتید ما باید در تراز انقلاب اسلامی باشند و دشمنان انقلاب اسلامی امروز دقیقا بهدنبال تخریب وظایف و مأموریتهای تعیین شده برای بسیج اساتید هستند.
جانشین فرمانده سپاه عاشورا تاکید کرد: هرچند که دشمنان در رسیدن به اهداف خود ناموفق هستند اما به هرحال بهدنبال خارج کردن تفکر انقلابی در بین اساتید و دانشجویان هستند و هدف از جهاد تبین خنثی سازی اهداف و برنامههای دشمنان است که با تمام قوا و از تمامی ابزارهای رسانهای، نظامی، اطلاعاتی و دیپلماتیک خود استفاده میکنند تا به مردم بگویند مسئولین به فکر حل مشکلات نیستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود یاد آور شد: دشمنان انقلاب بهدنبال کوچکترین نقطهی ضعف نظام هستند تا آن را بزرگنمایی کرده و به شایعه سازی بپردازند در حالیکه هیچ کدام از رسانههایشان در خصوص کشته شدن تعداد زیادی از فرماندهان رژیم غاصب صهیونیستی در درگیریهای اخیر واکنشی نشان ندادند.
سرهنگ پاسدار گلمحمدزاده، ناکارآمد نشان دادن نظام را هدف بعدی دشمنان عنوان کرد و افزود: دشمنان در حالی این هدف را دنبال میکنند که همهی دنیا شاهد بود که جمهوری اسلامی ایران در موضوع مقابله با ویروس کرونا چگونه عمل کرد و اکنون خوشحالیم که به وضعیت پایدار رسیدهایم اما دشمنان ما میخواهند عوامل ماندگاری نظام را از بین برده و با تحریف تاریخ انقلاب و آرمانهای امام و رهبر معظم انقلاب، رژیم گذشته را تطهیر کنند.
وی متذکر شد: هدف بعدی دشمن ایجاد یأس و ناامیدی در بین مردم است اما در طول این ۴۳ سال هرگز شاهد نبودیم که امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب مردم را نسبت به آیندهی این نظام نامید کنند.
جانشین فرمانده سپاه عاشورا در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: تخریب دستاوردهای انقلاب، زیرسوال بردن دکترین مقاومت و مطرح کردن مسائل حقوق بشر از دیگر اهداف دشمنان است درحالیکه بیشترین موارد نقض حقوق بشر توسط همین مدعیان حقوق بشر انجام میشود.
وی با بیان اینکه دشمنان بهدنبال متهم کردن کل نظام به فساد هستند، افزود: تنها کسانی که تفکرات غربی دارند، بهدنبال فساد هستند اما دشمنان کل نظام را متهم به فساد میکنند و در واقع میتوان گفت بیشترین ظلم به نظام توسط کسانی انجام شده که خوی اشرافیگری دارند.
گلمحمدزاده، توان دفاعی جمهوری اسلامی را مهمترین نقطهی قوت نظام برشمرد و خاطرنشان کرد: تخریب توان دفاعی کشور نیز جزو اهداف دشمنان است و حتی در دولت گدشته افرادی بودند که میگفتند چه لزومی دارد ما توان دفاعی داشته باشیم و کشورهای مستعمرهی آمریکا را که هیچ ارتشی ندارند، بهعنوان الگو و نمونه مطرح میکردند.
به گزارش باش خبر وبه نقل از ایسنا، جانشین فرمانده سپاه عاشورا در خاتمه با تاکید بر اینکه تک تک نیروهای انقلابی باید نسبت به جهاد تبیین احساس مسئولیت داشته باشند، گفت: متاسفانه جوانان امروز با تاریخ جنگ بیگانه هستند و وظیفهی اساتید است که نسبت به ایجاد حال و هوای انقلابی در بین دانشجویان تلاش کنند.