شهرستان کوثر ۷۵ جاذبه گردشگری قابل سرمایهگذاری دارد
شهرستان کوثر ۷۵ جاذبه گردشگری قابل سرمایهگذاری داردوحید کنعانی روز یکشنبه در جلسه بررسی مسایل و مشکلات سرمایهگذاران بخش خصوصی از تلاش استانداری و اداره کل میراثفرهنگی استان در تغییر کریدور گردشگری استان به شمال جنوب و توجه به گردشگری شهرستان کوثر قدردانی کرد و افزود: این مهم زمینه برای حضور هر چه بیشتر گردشگران و سرمایهگذاران در شهرستان کوثر را فراهم خواهد کرد.
وی اظهارداشت: با توجه به واقع شدن شهرستان کوثر در مسیر سرچم نیازمند سرمایهگذاری کلان و اجرای پروژههای عظیم جاذب گردشگر در شهرستان هستیم که تلاش میکنیم تا اقدامات لازم برای جذب سرمایهگذاران را انجام دهیم.
وی گفت: معرفی قابلیتها و آثار تاریخی و حفظ و حراست از داشتههای فرهنگی از رویکردهای مهم سازمان میراث فرهنگی است و باید در این حوزه در این شهرستان نیز تلاش کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: قرار است سرمایهگذاران متضرر از کرونا همانند آبدرمانی کوثر علاوه بر معرفی به تسهیلات کرونا، از سایر حمایتها نیز برخوردار شوند.
نادر فلاحی عدم پرداخت هزینه اجارهبها یا آببهای این مجموعهها از آغاز بحران کرونا را از جمله حمایتها از این قشر برشمرد و افزود: با توجه به خسارت سنگین کرونا بر بخش گردشگری تلاش میکنیم با حمایت از فعالان این حوزه زمینه برای جبران بخشی از این خسارتها را فراهم کنیم.
وی همچنین با اشاره به تصویب مصوبات حمایتی از فعالان و سرمایهگذاران بخش گردشگری در ستاد استانی مدیریت کرونا اظهارداشت: این اقدام گامی در راستای حمایت از فعالان این بخش است.
شهرستان کوثر به مرکزیت شهر گیوی در ۸۵ کیلومتری جنوب اردبیل قرار دارد.مناظر طبیعی و کوههای مشجر و پارکهای زیبا ، آبگرم ایستی سو و محیط دلپذیر و آرام منطقه و هوای لطیف کوهستان و مناطق زیبای طبیعی و اثرات شفابخش آبهای معدنی که همه ساله در این ایام مسافران زیادی را از مناطق مختلف به خود جذب میکند از مناطق گردشگری شهرستان کوثر است.رستم داشی (سنگ رستم) ، داش حمام (حمام سنگی) ، سنج روپیر ، یخچال طبیعی (بوزلوخ) ، دربند روستای هواشانق ، سرمستان یا سلمستان ، دربند مشکول ، منبر مشکول ، پل فیروزآباد و سدهای خاکی از جمله سد خاکی قره قشلاق از دیگر آثار و مناطق دیدنی این شهرستان است.